SCAUNE DIN FIBRĂ DE STICLĂ

de | 1.08.2012 20:38 | Actualitate

Așa cum am mai menționat, poliesterul – fibra de sticlă impregnată cu rășină – are proprietăți fizico-chimice deosebite, fapt care  a permis impunerea și pe alte piețe a produselor realizate din acest material.

Un alt produs de acest gen sunt scaunele de mici dimensiuni, speciale pentru stadioane, stații de așteptare sau stații pentru mijloacele de transport în comun. Faptul că acestea au durata mare de viață și pot fi  colorate diversificat le recomandă cu succes pentru aceste aplicații.
Gelcoatul de suprafață este unul special: este rezistent U.V., dar și la hidroliză, mărește încă odată rezistența acestor produse.

Mai nou, datorită actelor de vandalism prezente, din păcate, pe stadioane, acestea pot fi realizate cu rășini speciale, ignifuge parțial, pentru protecție în caz de incendiu.
Compania New Design Composite SRL își are sediul și punctul de lucru în Pitești, Bd. Petrochimiștilor, nr. 45, jud. Argeș. Mai multe informații se pot obține de pe site-ul companiei, www.newdesigncomposite.ro sau la telefoanele 0248/217850, 0248/615437 ori la adresa de e-mail: office@newdesigncomposite.ro, unde se pot face și comenzi.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii