Web Analytics

SC Titidan şi-a luat macaraua de pe şantierul blocului de zece etaje

de | 4.11.2021 13:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Locatarii blocului 56 de pe b-dul I.C. Brătianu au răsuflat ușurați, săptămâna trecută, când SC Titidan, firma care a ridicat un bloc de zece etaje în proximitatea locuințelor lor, și-a ridicat macaraua. Asta pentru că în fiecare zi ridicau ochii spre cer, cu teama ca mastodontul care se învârtea pe deasupra să nu scape ceva care să îi lase fără acoperiș deasupra capului. Nu s-a întâmplat așa, iar miercuri, 27 octombrie, cu ajutorul unei alte macarale, dezvoltatorul și-a luat utilajul de pe șantier, ceea ce înseamnă că a finalizat construcția.

Din fericire, muncitorii s-au mișcat rapid și dacă inițial în locul macaralei rămăseseră o groapă și multă mizerie, la începutul acestei săptămâni situația s-a remediat. Potrivit reprezentanților Primăriei Pitești, „în zona respectivă au loc lucrări conform proiectului inițial, de transformare în spațiu verde și parcare”. Astfel, locatarii vechiului bloc, afectați de transformarea în șantier privat a spațiului pe care își parcau de zeci de ani mașinile, au speranța că vor avea din nou parcare.
Omul de afaceri Eugen Răducu a pierdut, pe fond, procesul în care se judecă cu Primăria Pitești pentru anularea cărții funciare privitoare la respectivul teren, însă se află în faza de apel.

Citește și Drame provocate cu complicitatea Primăriei Piteşti. Pensionarii din blocul 56 îşi părăsesc locuinţele, speriaţi de şantierul firmei Titidan

Citește și ”Cineva a zis să mutăm morţii din Cimitirul «Sf. Gheorghe» pentru un drum în zona unde vrea să construiască el blocuri”

 

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii