Sancţionat de FRF pentru că nu are licenţa PRO, Andrei Prepeliţă reacţionează: „Nu văd de ce aş fi amendat şi suspendat două etape! Am luat legătura cu avocatul şi am făcut contestaţie”

de | 17.09.2021 10:44 | Actualitate, Home, Sport

# Cum comentați victoria cu U. Craiova 1948?
– Ne doream mult să câștigăm pe teren propriu în acest campionat, eram datori față de suporteri și mă bucur că a venit această victorie în urma unui joc bun.
# Cum vedeți meciul următor, cu Academica Clinceni?
– Nu cred că putem să spunem că ne așteaptă meciuri ușoare. Trebuie să fim concentrați 100%, ei sunt într-o situație grea anul acesta și cu siguranță vor face tot ce este posibil să câștige. Dar și noi ne aflăm într-o perioadă bună și trebuie să continuăm pe acest trend.

# Există probleme medicale în rândul jucătorilor?
– Din păcate, înaintea acestui meci cu Craiova, Said Ahmed a resimțit ceva și merge să facă un RMN. Sper să nu fie ruptură musculară. El era într-o formă bună în ultimele meciuri, se pregătise, ajunsese la un nivel bun de pregătire. Din păcate, la ultimul antrenament de dinaintea meciului cu Craiova, a simțit ceva și sper să nu fie nimic grav. În rest, nu ar fi probleme medicale. Pe Ișfan l-am schimbat la pauza meciului cu Craiova pentru că și el a simțit ceva, dar sper să nu fie nimic. Până la momentul acesta, cam asta ar fi, să zic așa, situația accidentărilor.

Citește și Încă un junior de la FC Argeș va juca sub tricolor. Ianis Pîrvu, convocat la reprezentativa României U15!

„Cu siguranță că și clubul face contestație la amenda primită de 10.000 de lei. Nu se poate să vină această decizie cu o zi înainte de meci…”

# Cum comentezi suspendarea ta, pentru două etape, și amenda de 6.800 de lei pentru că nu ai licență PRO și ai stat pe bancă, dar și amenda de 10.000 de lei primită de club, tot pentru acest lucru?
– Eu mi-am asumat lucrul acesta. Și clubul și-a asumat acest lucru atunci când m-a numit. Am respectat tot ce au spus ei. Nu înțeleg ce se întâmplă. Am luat legătura cu avocatul meu, cel care m-a reprezentat în mai multe procese de-a lungul carierei mele de fotbalist, și am făcut contestație. Nu văd de ce aș fi amendat și suspendat două etape! Au fost alte exemple în trecut și nu s-a luat niciun fel de măsură. Au antrenat bine merci… Am văzut exemple din campionate mari. Anul trecut, Sporting Lisabona a câștigat campionatul în Portugalia cu un antrenor fără niciun fel de licență. Mai ales la mine, fiind fost jucător cu meciuri în toate competițiile, chiar și la echipa națională, consider că trebuia să se țină cont de acest lucru. Să mă ajute un pic să-mi obțin licențele mai repede, adică fără pauzele acestea dintre licențe. Este o pauză de un an de zile între licența B și A și cred că s-ar putea să se facă cum s-a făcut în trecut, cu licențe cumulate pentru foștii fotbaliști. Din păcate, stau în tribună, e greu să stai numai pe telefon… Mai am etapa aceasta cu Clinceni, se joacă pe Stadionul Dinamo și aici este o distanță mare între tribună și bancă… Nu este o situație plăcută, dar asta este. Pregătim meciul toată săptămâna și sper să luăm toate cele trei puncte.

Citește și Andrei Prepeliţă, antrenor principal FC Argeş: „S-au pierdut multe meciuri pe greşeli individuale. Trebuie să le eliminăm”

# Clubul a făcut contestație pentru amenda de 10.000 de lei?
– Cu siguranță că și clubul face contestație. Nu se poate să vină această decizie cu o zi înainte de meci… Eu am adus argumentele necesare acolo, la probele pe care mi le-au pus ei pe un CD… Nu știu ce vor! Ce fac ei, anul acesta, mi se pare prea mult după ce în anii trecuți nu a fost nicio problemă, pentru mine. Avem antrenor pe bancă cu licența PRO, adică am căutat să fim în ordine cu regulamentul, cu tot, dar văd că acum caută alte lucruri. Sper să se rezolve, pentru că le-a sărit deja lumea în cap.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...