Web Analytics

Încă un junior de la FC Argeș va juca sub tricolor. Ianis Pîrvu, convocat la reprezentativa României U15!

de | 15.09.2021 16:53 | Actualitate, Sport

Juniorii de la FC Argeș încep să devină o prezență constantă la loturile României. După fundașul Mario Tudose, cumpărat de Benfica Lisabona în urma evoluțiilor foarte bune de la reprezentativa U17 a României, încă un ”vulturaș” poate deveni o certitudine la echipele naționale de fotbal ale țării noastre.

 

În perioada 19-25 septembrie, reprezentativa Under 15 a României va efectua un stagiu de pregătire la Buftea. La această acțiune a fost chemat și un fotbalist de la FC Argeș. Este vorba de mijlocașul Ianis Pîrvu, jucător legitimat la grupa 2006, pregătită de antrenorul Cătălin Oprea. Puștiul evoluează cu alb-violeții în Liga Elitelor U16, deși este cu un an mai mic decât majoritatea componenților echipei noastre.

 

Citește și Drumul județean DJ 703B Pădureți (DJ679) – Costești (DN 65A) va fi asfaltat

 

Reunirea micilor tricolori va avea loc duminică, la ora 12.00, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Pe perioada desfășurării acestui stagiu de pregătire, jucătorii convocați vor efectua antrenamente și un joc școală. Naționala României U15 este încă în formare, urmând ca până la sfârșitul acestui an să se stabilească lotul final pentru acțiunile de anul viitor.

 

Antrenorul Cătălin Oprea: ”Un copil ambițios și serios”

 

Antrenorul Cătălin Oprea îi prevede puștiului un viitor frumos: ”Ianis a participat până acum la multe trialuri ale loturilor naționale, iar acum a venit și prima convocare la reprezentativa României U15. Este component de bază al echipei cu care FC Argeș participă în Liga Elitelor U16. Este un copil foarte ambițios și serios. Are o tehnică bună și un potențial mare de creștere. Sunt sigur că peste câțiva ani poate ajunge un fotbalist foarte bun”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii