Salonul Beautiful Estetic, singurul salon din Piteşti în care găsiţi tratamentul corporal VELA SHAPE

de | 31.10.2012 17:57 | Actualitate

Situat într-o zonă elegantă şi uşor accesibilă, într-o ambianță plăcută, caldă şi relaxantă, Salonul Beautiful Estetic oferă clienților servicii de coafor, extensii păr, frizerie, manichiură – pedichiură, aplicări unghii tehnice (gel), cosmetică (tratamente faciale, cosmetizare gene-sprâncene, epilări cu ceară de unică folosință şi tradițională, extensii gene cu fir natural, make-up profesional şi machiaj semipermanent sprâncene, masaj, tratamente şi modelare corporală. Echipa salonului este formată din oameni cu experiență, care cunosc cele mai noi tendințe în materie de coafuri, manichiură&pedichiură, cosmetică şi machiaj.
În salonul Beautiful Estetic, totul a fost gândit pentru a oferi maximul posibil clientului, de la servicii excepționale, oferite de o echipă de profesionişti, la produsele cele mai prețioase şi performante, de la un ambient extrem de confortabil, la răsfățul estetic oferit de elementele de decor. Este locul în care luxul nu este oferit pentru a lua ochii, ci pentru a crea o stare de bine, inegalabilă.

Salonul Beautiful Estetic vă invită într-o atmosferă de vis, unde veți fi răsfățate la maxim de personalul  calificat. Salonul este dotat cu aparatură şi produse profesionale de cel mai înalt nivel, care vă vor ajuta să aveți un look impecabil, remarcat şi apreciat de cei din jur.
Beautiful Estetic  ne răsfață în această  iarnă, cu împachetările corporale pe bază de alge marine micronizate, lotus, guarana, cafeină, împachetări unice,  tratamente luxuriante şi energizante, uleiuri de masaj ce iți învăluie trupul şi simțurile cu parfumul lor, timp îndelungat.
Mihaela Dumitrescu, estetician corporal în cadrul Beautiful Estetic, ne  vorbeşte despre adevăratele invitații la somn şi relaxare, cum ar fi tratamentele  pentru sezonul rece, care regenerează, tonifică, hidratează, şi parfumează pielea, tratamentele pentru fermitate şi tonifiere bust şi decolteu, masaje relaxante pentru păr şi scalp cu ulei de avocado, masajul Fitness, anticelulitic şi tonifiant ce activează circulația. Tratamente care ajută la detoxifierea, fermitatea şi hidratarea pielii, reducerea în centimetri, slăbire, antiretenție de lichide.
Mér e Sense – tratament corporal  cu pietre calde, un tratament complet purifiant şi relaxant. O pudră de gomaj cu alge şi  sare de mare exfoliază în profunzime pielea, pregătind-o pentru hidratatarea intensă cu ulei cald, pe bază de lavandă, muşețel, camfor, mentă, lămâie şi portocale.
Ritualul Indoceane, un scrub dulce şi savuros, urmat de o împachetare unică, pe bază de lotus sacru ce hidratează, regenerează şi răsfață pielea.
Ritualul Polynesia, provenit din insulele Polynesiei franceze, un tratament luxuriant, hidratant şi  energizant, cu un gomaj exotic cu nisip de Bora-Bora, extract de vanilie, coajă de nucă de cocos şi  ulei de masaj  Polynesia cu aromă de cocos şi flori de tiare macerate.
Sauna umedă, termocuverta, împachetările corporale la cald pe bază de alge marine micronizate, guarana, cafeina, maté, lotus  sunt şi ele foarte plăcute şi benefice în sezonul rece, pentru că ajută la detoxifierea, fermitatea şi hidratarea pielii, dar şi la scăderea în greutate.
Tratamentul pentru fermitate şi tonifiere bust şi decolteu, care nu trebuie uitat, un tratament tonic ce reface şi regenerează fermitatea pielii, redându-i bustului şi decolteului efectul de lifting, pentru o perioadă lungă de timp, facilitând îngrjirea de acasă, prin limitarea la un singur ser, special pentru  bust şi decolteu, foarte uşor de aplicat. Pentru ca aceste împachetări să aibă efectul scontat, ele trebuie să se facă în cure de minim 6 şedințe.

Vedeta salonului în materie de remodelare corporală este Vela Shape, un aparat performant, care execută un tratament non-invaziv pentru remodelarea corpului, reducerea temporară a celulitei şi a circumferinței, îmbunătățirea circulației sângelui şi stimularea producției de colagen.
Vela Shape are încorporate patru funcții, pe care le foloseşte la fiecare şedință, mai mult sau mai puțin, în funcție de necesitățile clientului:
– infraroşii (acționează împotriva țesutului adipos şi a celulitei);
– radio frecvența bipolară (stimulează producția de colagen);
– vacuum pulsat (îmbunătațeşte circulația sângelui şi stimulează drenajul limfatic);
– masaj endodermic (relaxează şi masează profund pielea fină, fără să o agreseze).

VelaShape este primul tratament anticelulitic, care ajută la obținerea şi la menținerea unui corp cu forme frumoase, de invidiat. O combinație de frecvenţe radio bipolare, raze infraroşii şi vacuum, combinaţie care emană o caldură concentrată  către straturile profunde şi către cele superficiale ale dermei. Această căldură are ca rezultat remodelarea sigură, eficientă şi rapidă a corpului, fără a fi necesară o perioadă de recuperare. Zonele care pot fi tratate cu VelaShape sunt gâtul, brațele, talia, coapsele, fesele şi abdomenul. O îmbunătățire progresivă a zonei tratate poate fi observată după primul tratament, pielea devenind mai fermă și mai netedă.
Efectele acestui tratament sunt creşterea arderilor metabolice, un mai bun drenaj limfatic şi o reducere între 1- 8 cm a țesutului gras. Tratamentul cu VelaShape este sigur, eficient, lipsit de durere. Printre rezultatele importante ale acestui tratament, menționăm netezirea treptată a suprafeței pielii, cu o reducere vizibilă a celulitei şi reducerea circumferențială, cu vizibilă remodelare a zonei tratate.
Recomandarea  pentru obținerea unui rezultat pozitiv este realizarea  unui număr minim de 4 şedințe. La Vela Shape  se  pot efectua maxim 16 şedințe, pe o zonă, sau mai multe. Se face apoi opțional, o perioadă de întreținere de 6 luni, o dată de lună. 
Beneficiile Vela Shape se mențin în timp şi constă în combaterea celulitei,  tonifiere, fermitate, reducerea în centimetri, dar şi în greutate, dacă se adaugă şi o alimentație sănătoasă şi echilibrată.
Vela Shape se recomandă şi persoanelor care au ținut diete sau au slăbit mult, cărora le lipseşte tonusul muscular şi  fermitatea pielii, dar şi persoanelor care au născut şi nu mai alăptează. Zonele cu probleme post-natale sunt partea inferioară a abdomenului si fesele, iar Vela Shape poate remodela aceste zone cu rezultate spectaculoase.
VelaShape  răspunde cererii din ce în ce mai mari a clienților  pentru tratamente corporale complete, inclusiv reducerea circumferinței și reducerea celulitei.

Salonul Beautiful Estetic acordă, în perioada de iarnă, reduceri între 10-25% la toate abonamentele de tratament.
În curând, veți beneficia în salonul Beautiful Estetic de masajul indian de  relaxare – decongestionare  şi masajul de drenaj limfatic, benefic pentru detoxifiere şi  împotriva retenției de lichide.
Toate acestea se realizează cu aplicarea unor produse profesionale, de către un personal implicat şi calificat la cursuri de specialitate în Italia, Franța, Londra, cu traineri internaționali.
În spatele acestei reuşite se află Mădălina Strinoiu (Soare) o femeie frumoasă, caldă, inteligentă şi inimoasă, care crede în valoarea lucrului bine făcut şi în valoarea muncii şi pentru care secretul reuşitei este simplu: trebuie să faci doar ceea ce îți place. Pasiunea şi dorința de a face totul bine este calea spre succes. Şi mai crede foarte tare în forța omului, în forța personală şi în determinare…
Salonul este situat în Str. Egalității nr.10.
Rezervări la telefon: 0248 212 489

Material realizat de Elena Man

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii