Web Analytics

Salariile în cazinourile online | Cât se câștigă?

de | 28.07.2021 16:14 | Actualitate, Economie

Ca jucător și fan al cazinourilor online de calitate înaltă, probabil ți-ai pus întrebarea “oare cât se câștigă dacă lucrezi la un astfel de job?” Mulți și pun această întrebare. În funcție de tipul de job, evident că salariile vor fi diferite și pot ajunge la sume destul de intrigante, mai ales pentru nivelul României.

Chiar dacă, la prima vedere, datorită faptului că aceste cazinouri de internet sunt platforme online, acestea sunt operate de persoane reale care au un salariu. Până la urmă, e o lume interesantă de explorat, și în spatele “cortinei”, cum se spune.

Aceste platforme digitale sunt bine dezvoltate și au o mulțime de personal în spate, asigurându-se că asigură întreținerea și serviciile corecte. Mulți oameni ar putea lua în considerare acest tip de artă de lucru, deoarece crearea jocurilor, grafica, efectele sonore, procedurile de plată și multe alte caracteristici sunt uimitoare. Pentru a înțelege ce am vrut să spunem cu artă, vă sugerăm să vizitați acest online casino, unde veți găsi o platformă bine dezvoltată și palpitantă.

Salarii IT în cazinourile online

Se știe faptul că cei care lucrează în zona IT (calculatoriști, programatori, ingineri ) au salarii bine plătite în aproape orice industrie ar fi, lucru care se datorează și dezvoltării rapide a mediului online. În special cu creșterea din ultimii ani a acestei zone, mediul IT este unul bine plătit.
La fel este cazul și în lumea cazinourilor online, unde salariile programatorilor sunt tentante.

Ramura IT, în această situație, are de obicei un rol de dezvoltare și suport din punct de vedere tehnic. Dacă, să zicem, se dorește crearea unui nou joc interesant la un cazino online sau apar situații tehnice care trebuie rezolvate pe partea de software sau hardware, specialistul sau echipa specialistă în IT va fi pregătită să rezolve situația în cel mai scurt timp posibil.

O persoană cu job-ul de IT Support Specialist, în lumea cazinourilor de internet, are un salariu atractiv. Aceasta poate câștiga până la 6000 de lei/lună, o sumă deloc de neglijat.

Este o poziție cheie deoarece întregul cazinou se bazează pe o infrastructură online, iar specialiștii în IT sunt foarte căutați pentru acest motiv. Tehnic vorbind, aceștia stau la baza rulării serviciilor unui cazino online. Ai putea spune că sunt echivalentul inginerilor de motor, dar în zona de online.

Rol: dezvoltare, asistență tehnică, suport online. Ei bine, după ce jocurile sunt dezvoltate și rulează fără probleme, cineva trebuie să se ocupe de întreținerea atmosferei, nu?

Salarii ca Prezentator/Dealer online pentru jocuri de cazino

Videoclip complet aici

La un moment specific în trecut, acest tip de job era foarte căutat în cazinourile de tip terestru ( în lumea reală ), dar acum cererea pentru același tip de job s-a mutat online, sub aceeași formă și având același rol și cerințe. Prezentatorii și dealerii online sunt și ei un element important. Aceștia trebuie să dețină o bună experiență din punct de vedere al nivelului de comunicare și empatie deoarece ei interacționează direct cu jucătorii.

Ei trebuie să aibă o înclinație spre a ajuta și fluidiza interacțiunea jucătorilor cu platforma online de cazino și de a menține o relație pozitivă și productivă cu aceștia pentru ca lucrurile să se desfășoare într-o stare de spirit binevenită pentru toată lumea.

Deoarece acest tip de job de prezentator/dealer online este unca care necesită atenție, o continuă interacțiune cu oamenii și nevoia de a te dezvolta în continuu și de a învăța lucruri noi, salariul este unul atractiv, ajungând chiar și până la 3800-4300 de lei + alte bonusuri.

Rol: comunicare și jucătorii, întreținere atmosferă, suport comunicațional

Acum, pentru ca lucrurile să se desfășoare eficient la nivel strategic, este nevoie de cineva care să se ocupe de acest aspect.

Salariu ca Manager de cazino online

Posibil unul dintre cele mai interesante joburi atunci când vine vorba de structura organizațională într-un cazino online. Aceasta este o poziție care necesită o concentrare continuă și multiple alte abilități, în special de comunicare și organizare.

Ca manager într-o astfel de poziție, trebuie să fii destul de echilibrat și să știi să îți prioritizezi munca zilnică. Te vei ocupa de lucruri precum supravegherea personalului și să te asiguri că fiecare își îndeplinește îndatoririle cum trebuie.

Va trebui sa monitorizezi cum decurg jocurile și dacă jucătorii online sunt mulțumiți și că toată lumea respectă regulile jocurilor. Un manager în cazinourile online are rolul de a ține toate lucrurile în ordine pentru ca activitatea să se desfășoare fluid, eficient, iar ambele părți (jucători și cazino ) să fie mulțumite.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, va fi nevoie să ai abilități excepționale de manageriere, comunicare și organizare pentru ca ținta cazinoului la nivel de performanță fie atinsă lună de lună.
Salariul mediu pentru o astfel de poziție începe de la 7000 lei/lună – o sumă excelentă pentru cerințele care se cer unui astfel de job. Nu este ușor de îndeplinit, dar și recompensa din punct de vedere salarial, dar și psihologic, este una pe măsură, deci dacă îți plac provocările, acesta este un job pentru tine.

O industrie interesantă cu o răsplată pe măsură

Industria cazinourilor online se află într-o continuă creștere, mai ales în ultimul timp. Din ce în ce mai mulți jucători încep să aleagă cazinourile online în loc de cele terestre din multiple motive – mai conveniente, mai sigure, mai plăcute.

Dar pe lângă jucători, multe persoane doresc să intre în această industrie interesantă și să iși caute un job într-un cazino online. Este de înțeles acest lucru deoarece salariile sunt motivante, mediul este unul plăcut și sigur, iar pe lângă asta, datorită creșterii internetului și a mediului online, este și o industrie de viitor, cu multe posibilități de promovare.

Fie că țintești un job de manager, fie că țintești un job în zona de IT sau pe partea de comunicare, să începi cu un cazino online cu o bună reputație, poate fi un loc excepțional să îți începi cariera în această industrie interesantă.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii