Web Analytics

S-a semnat protocolul de colaborare între CNAIR și autoritățile argeșene pentru construcția Drumului Expres Pitești-Mioveni

de | 2.11.2022 11:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, în prezența ministrului Sorin Grindeanu, a fost semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni!

CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.

Citește și: Inaugurarea primei secţiuni din Autostrada A1 Sibiu-Piteşti, pe 15 decembrie

Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T.

La București au fost prezenți pentru acest eveniment Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Cristi Puiu, administrator al județului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *