Web Analytics

S-a prelungit perioada de înscriere la Festivalul „Laleaua de Aur” – categoria Junior

de | 3.09.2015 17:15 | Cultură

În perioada 14 – 16 octombrie la Mioveni va avea loc Festivalul -concurs Național de Muzică Ușoară „Laleaua de Aur”, competiție ajunsă la ediția a IX-a și găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.
Concurenții trebuie să aibă vârste între 6 și 25 de ani, de aceea festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie (pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani) și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie  (pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani).
Important!
Termenul limită pentru înscrierea la categoria „Laleaua de Aur – junior” (secțiunea 6-8 ani, 9 – 11 ani și 12 – 14 ani), a fost prelungit până pe 25 septembrie!
Pentru secțiunea „Laleaua de Aur” (secțiunea: 15 – 25 de ani), organizatorii vor anunța câștigătorii preselecției în data de 3 septembrie.
Până pe 25 septembrie, toţi concurenţii care doresc să participe la categoria „Laleaua de Aur-junior” vor trimite pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni – Argeș sau e-mail  laleauadeaur@yahoo.com.
Regulamentul și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe următoarele site-uri: sau https://www.centrulculturalmioveni.ro/.
Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local, Primăria, Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia” Mioveni.D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii