Web Analytics

România – Israel, sâmbătă, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2024

de | 9.09.2023 10:34 | Actualitate, Home, Sport

România joacă azi, de la ora 21:45, pe Arena Națională, cu Israel, în preliminariile EURO 2024. După un început bun (două victorii, două egaluri), România se află pe locul 2, la două puncte de liderul Elveția. „Tricolorii” au ocazia să se distanțeze de una dintre principalele rivale în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

Citește și: După 40 de ani, România s-a calificat în sferturi la Europeanul de volei


România, neînvinsă în această grupă, pleacă favorită şi se poate apropia de calificarea la turneul final în cazul unei victorii cu Israel, care vine însă în Capitală după două victorii consecutive. Elveţia este liderul Grupei I, cu 10 puncte, urmată de România, cu opt puncte, Israel, cu şapte puncte, Belarus şi Kosovo, cu câte trei puncte, şi Andorra, cu un punct, fiecare echipă naţională disputând câte patru meciuri (primele două clasate se califică la Euro 2024).

Citește și: București. Jucătorii Israelului, păziți de agenții Mossad cu pistoale automate!


România s-a impus de fiecare dată în prima „dublă” din actualele preliminarii, 2-0 cu Andorra (d) şi 2-1 cu Belarus (a), apoi au urmat două remize, în a doua „dublă”, ambele în deplasare, 0-0 cu Kosovo şi 2-2 cu Elveţia. „Tricolorii” vor fi aproape calificaţi la Euro 2024 dacă vor câştiga cele două meciuri de pe Arena Naţională din actuala „dublă”, cu Israel (sâmbătă, 9 septembrie) şi Kosovo (marţi, 12 septembrie).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *