Web Analytics

București. Jucătorii Israelului, păziți de agenții Mossad cu pistoale automate!

de | 8.09.2023 15:58 | Actualitate, Home, Sport

Scene nemaivăzute, noaptea, pe Aeroportul Henri Coandă din București, la sosirea echipei naționale de fotbal a Israelului, pentru meciul de sâmbătă cu România, contând pentru preliminariile Euro 2024. Jucătorii și cei din staff-ul tehnic au fost păziți de numeroși agenți Mossad înarmați până în dinți, cu pistoale automate.

Citește și: Accident în Argeș, cu patru mașini. Un băiat de 12 ani, dus la spital

Cei de la „Adevărul” scriu că „nici la vizitele șefilor de stat nu vezi așa ceva: agenți înarmați ostentativ, cu mitralierele la vedere și cu degetul pe trăgaci, pășind prin cel mai mare aeroport la țării. E de înțeles pe de o parte acest gen de acțiuni intimidante, dar se poate face și altfel, cu armele la îndemână, dar ascunse vederii. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă un fan mai insistent s-ar fi apropiat de jucătorii israelieni. Ar fi fost ciuruit de echipa de securitate?

La plecarea din aeroport, atât agenți ai Mossad cu arma în mână, cât și efective din brigada specială de intervenție a Jandarmeriei au asigurat paza echipei. În timpul escortării s-a format un paravan între ceilalți călători și jucători pentru ca cei din urmă să ajungă în siguranță la autocare.

Meciul România – Israel se va disputa sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională, fiind televizat de Prima TV. La partidă se anunță o asistență-record, de peste 40.000 de spectatori. Echipa României se află pe locul 2 în grupă, cu 8 puncte, cu unul mai mult decât adversara sa.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *