Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Român decorat de Volodimir Zelenski pentru ajutorul oferit Ucrainei

Un român a fost decorat de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru modul în care s-a implicat în ajutorarea poporului ucrainean de la începutul războiului.

Român decorat de Volodimir Zelenski pentru ajutorul oferit Ucrainei

Citește și: Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „La Ciprian Marangoci se făceau chefuri, sâmbăta şi duminica. Dl Gherghe venea chiar cu Dusterul alb al Poliţiei”


Radu Hossu a primit Ordinul de Merit, gradul III, pentru contribuţia sa. Hossu s-a remarcat încă din primele zile ale războiului prin modul în care relata despre evenimentele despre front, apoi a început să meargă în Ucraina pentru a duce ajutoare. „Este cea mai mare onoare din viața mea”, a fost mesajul postat de Radu Hossu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: „Uniunea Scriitorilor din România nu există. Cum de primește subvenții din partea Statului Român?”


Volodimir Zelenski l-a numit pe Hossu „voluntar, corespondent şi filantrop din România”. Actul a fost semnat de autorităţile ucrainene pe 4 septembrie 2023 şi a fost oferit pentru „contribuția personală semnificativă la consolidarea cooperării interstatale, sprijinirea suveranității statului și integrității teritoriale a Ucrainei, popularizarea statului ucrainean în lume”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *