Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

„Uniunea Scriitorilor din România nu există. Cum de primește subvenții din partea Statului Român?”

Scriitorul și jurnalistul Cristian Teodorescu a postat pe Facebook un document în care Judecătoria Sectorului 1 spune că nu există dosar de fond și nici sentință de acordare a personalității juridice pentru Uniunea Scriitorilor din România. Documentul este un răspuns primit de poetul Ioan Vieru.

„Uniunea Scriitorilor din România nu există. Cum de primește subvenții din partea Statului Român?”

„Poetul Ioan Vieru a vrut să afle de la Judecătoria Sectorului 1 care e situația legală a Uniunii Scriitorilor din România. A trimis deci o cerere la Judecătorie. Răspunsul: „Vă aducem la cunoștință că nu există dosar de fond și nici sentință de acordare a personalității juridice acestei persoane, prin urmare nu există asociați și nici membrii (sic!) fondatori în condițiile legii.” Așadar USR nu există. Atunci cum poate această Uniune care nu există să facă procese, majoritatea, culmea!, la Judecătoria Sectorului 1? Cum de primește subvenții din partea Statului Român aceeași inexistentă Uniune? Și, deloc în ultimul rînd, cum de se pot prezenta N. Manolescu și V. Vosganian unul drept președinte, celălalt drept prim-vicepreședinte al USR fără a li se adresa procese de fals și uz de fals în formă continuată? Dovada că Uniunea Scriitorilor NU EXISTĂ, aici”.

Citește și A recunoscut delapidarea de 675.000 lei. Ionuţ Popescu, fostul economist de la ADIA, a făcut acord cu procurorii

Sursă foto Facebook Cristian Teodorescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *