Revedere emoţionantă cu colegii de generală pentru senatorul Mircea Andrei

de | 15.11.2012 17:25 | Actualitate

# Un argeşean get beget pentru piteşteni. Weekend-ul acesta a fost unul extrem de emoţionant pentru liderul ARD Argeş, senatorul Mircea Andrei. Politicianul a participat la revederea de 34 de ani cu foştii colegi de şcoală generală, dar şi cu profesorii care i-au îndrumat primii paşi în viaţă. Evenimentul a fost unul destins, unde voia bună şi glumele au fost pe primul loc. Senatorul Mircea Andrei a absolvit cursurile Scolii Nr. 11 din Piteşti cu mai bine de trei decenii în urmă şi a făcut parte din prima clasă specială de fotbal. Aşa cum chiar el declară, a păstrat o relaţie foarte bună cu foştii colegi, care la fel ca şi el au devenit oameni importanţi: doi dintre ei sunt colonei, cinci au ales cariera de poliţist, iar unul lucrează în cadrul Guvernului. Dacă în privinţa amintirilor există mici divergenţe, cu toţii, elevi şi profesori sunt de acord că au făcut parte şi au predat la una dintre cele mai bune clase ale Şcolii Nr. 11.
„Este unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa mea. Întotdeauna este o plăcere să mă întâlnesc cu foştii colegi şi să depănăm amintiri, să povestim ce năzbâtii făceam în anii adolescenţei. Am mai avut o reuniune de acest gen anul acesta, cu foştii colegi de liceu. Eu am terminat Liceul Nr. 1 Dacia. E emoţionant să ne vedem după zeci de ani şi să ne amintim de trecut. Le mulţumesc profesorilor şi colegilor că au participat la această reuniune şi sper să păstrăm tradiţia şi să ne revedem şi în anii următori” – a declarat sentorul Mircea Andrei.
Clasa în care acesta a învăţat a fost una dintre cele mai bune din Argeş şi a dat oameni de care judeţul este mândru. Emoţiile care l-au cuprins pe senatorul Andrei Florin Mircea au fost vizibile şi toată lumea a fost încântată de această revedere. Cu toţii, de la colegi la profesori, au socializat şi şi-au amintit de senatorul Mircea Andrei din copilărie, s-au uitat pe poze, au luat loc în băncile în care au studiat şi în care şi-au format personalitatea şi au pornit în viaţă, de aici, din Argeş, din Piteşti, de la Şcoala Generală Nr. 11. Senatorul Mircea Andrei şi-a adus aminte cu drag de toţi profesorii pe care i-a avut, iar profesoara de istorie, după ce a a fost strigat catalogul, i-a dat şi un mic test candidatului Alianţei România Dreaptă, pe care acesta l-a luat cu succes, fiind un pasionat de istorie şi studiu.
Cel mai amuzant moment a fost acela în care colegii şi-au amintit poreclele pe care le aveau în şcoala generală şi au început să se recunoască între ei după 34 de ani de viaţă după un amănunt atât de mic, de simplu, de amuzant şi, totodată, extrem de emotionant.
Senatorul Mircea Andrei este candidatul Alianţei România Dreaptă la funcţia de senator pe Colegiul 4 Piteşti şi ocupă poziţia numărul trei pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii