Web Analytics
scris marți, 23.04.2024

Reținut în Argeș după ce a încălcat ordinul de protecție

Luni, 22 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Pitești au continuat cercetările într-un dosar privind încălcarea unor ordine de protecție și amenințare, și au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Reținut în Argeș după ce a încălcat ordinul de protecție

Citește și: Update. Accidentul de la Valea Mare Pravăț s-a soldat cu patru răniți

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în august 2023, precum și pe 7 aprilie 2024, bărbatul în cauză, din Poiana Lacului, „ar fi încălcat măsurile stabilite prin ordine de protecție, emise de instanța competentă, față de fosta sa concubină, apropiindu-se la o distanță de mai puțin de 100 de metri, contactând telefonic persoana în cauză și comunicând cu aceasta, iar la 7 aprilie a.c. i-ar fi adresat și amenințări de natură a-i crea o stare de temere”.

Luni, cu sprijinul polițiștilor din Poiana Lacului, bărbatul a fost depistat și condus, cu mandat, la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, el a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul marți, 23 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Update. Arestat preventiv

Conform precizărilor IPJ Argeș, Judecătoria Pitești a dispus, pe 23 aprilie, arestarea preventivă a împricinatului, pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...