Web Analytics

Regele Charles vrea să-l aducă pe Prințul Harry la încoronarea sa

de | 29.01.2023 18:40 | Actualitate, Home

Regele Charles i-ar fi cerut arhiepiscopului de Canterbury să medieze o înțelegere între cei doi fii ai săi pentru ca prințul Harry să poată participa la încoronarea sa.  Monarhul britanic i-a cerut lui Justin Welby – care va oficia Încoronarea – să ajute la medierea tensiunilor dintre prințul William, 40 de ani, și prințul Harry, 38 de ani, înainte de festivitățile din luna mai, au declarat surse de rang înalt apropiate Palatului pentru Daily Mail.

Citește și: Un cunoscut ziarist, reacții adverse puternice după vaccinul anti-Covid

Persoane din interior au declarat însă că prințul William vrea ca fratele său mai mic, Harry, și soția sa Meghan Markle să fie cât mai departe de Westminster Abbey, după publicarea cărții de memorii bombă a prințului Harry, „Spare”. Moștenitorul tronului se teme, se pare, că acest cuplu implicat în scandalurile din ultima vreme, va umbri momentul monumental al regelui Charles. Cu toate acestea, regele Charles crede că absența cuplului va provoca mai multe comentarii negative decât prezența lor. În schimbul prezenței lor, monarhul, în vârstă de 74 de ani, ar fi dispus să le ofere un loc de mare vizibilitate în abație sau o asigurare informală că își va putea păstra titlurile, au declarat surse pentru Daily Mail.

Citește și: AUR caută aliați pentru alegerile din 2024. A fost semnat primul protocol de colaborare

Palatul a refuzat să comenteze, dar o sursă apropiată prințului William a declarat că nu are cunoștință de astfel de negocieri. Harry și Markle nu au spus dacă vor participa la Încoronare, dar dacă o vor face, vor participa doar în calitate de invitați. Prințul William nu ar avea nicio dorință de a se împăca cu fratele său, după ce acesta a afirmat în mod senzațional în memoriile sale că viitorul rege l-a apucat de guler și l-a aruncat la pământ în timpul unei discuții despre Markle.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *