Web Analytics

Un cunoscut ziarist, reacții adverse puternice după vaccinul anti-Covid

de | 29.01.2023 14:56 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Cunoscutul gazetar și fost om politic PNL-ist Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit, la Realitatea TV, că a dobândit o boală autoimună după ce s-a vaccinat anti-Covid.

Citește și: Un scandal stă să izbucnească la Biblioteca Judeţeană! Apar încă trei posturi de conducere

„M-am vaccinat de trei ori și toți medicii au confirmat, am făcut extrem de multe examene medicale și toată lumea a confirmat că am această boală autoimună și toată lumea este de acord că este de la vaccin. Eu n-am avut COVID.  (…) La un moment dat toți mușchii mei au fost blocați la mâini și la picioare, nu mai puteam umbla, nu mă mai puteam mișca! Și a durat o vreme până când am făcut toate analizele și s-a stabilit care este cauza. Din păcate, acum iau cortizon, iar cortizonul e foarte periculos,” a declarat Sorin Roșca Stănescu, în direct la Realitatea Plus, citat de Bugetul.

Citește și: Bani pe sticle goale: 50 de bani pentru fiecare ambalaj de tip pet, sticlă sau metal returnat

Concubina sa, vlogărița Iosefina Pascal, s-a confesat și ea, pe un canal de Telegram: „Eu am aflat prima că SRS suferă de o boală autoimuna cu efecte neurologice deosebit de grave. Știu cât se chinuie cu tratamente crunte și m-am luptat un an de zile să-l conving să nu se înțepe. SRS și Anca Alexandrescu sunt singurii jurnaliști care au fost diagnosticați, oficial, cu efecte adverse grave post-înțepare și sunt singurii care și vorbesc despre această nenorocire”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *