AUR caută aliați pentru alegerile din 2024. A fost semnat primul protocol de colaborare

de | 29.01.2023 14:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a semnat la Iași un protocol de colaborare cu Partidul Alianța Național Țărănistă și Partidul Republican. Noua alianță politică și-a stabilit deja și primul obiectiv major: câștigarea alegerilor din 2024.

Citește și: Scandalos! Niciun ban de la evenimentul caritabil pentru Ucraina nu a mai ajuns la destinaţie!

Lideul AUR George Simion a spus că acestei alianțe i se vor alătura, în următorul an, și alte formațiuni politice. El le recomandă anumitor politicieni care împărtășesc aceleași idei ca și memebri partidului pe care îl conduce să renunțe la orgolii și să se alăture AUR, potrivit EVZ.ro. 

„Le mulţumesc domnilor preşedinţi Radu Ghidău şi Marian Cucşa pentru că vin alături de noi, pentru că renunţă la orgolii. Sunt zeci de partide care spun că ne calcă pe urme, dar e greu să renunţi la orgolii şi să te aduni sub un nume ca AUR, să te aduni sub altă siglă electorală. Vor veni alături de noi şi alte formaţiuni politice. Am zis, o spun şi acum şi o voi spune: AUR face alianţă doar cu românii! Şi prin asta înseamnă că alături de noi sunt bineveniţi ţărănişti, oameni care luptă pentru idei, creştin-democraţi, oameni care împărtăşesc valorile noastre, români din toată România”, a spus preşedintele AUR, George Simion.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *