Reducere de 10% pentru cei care plătesc impozitele la Topoloveni până pe 31 martie

de | 15.01.2015 14:00 | Politica si Administratie

Potrivit hotărârii consiliului local Topoloveni, pentru anul fiscal 2015 nu se aplică nicio majorare a impozitelor şi taxelor locale sau altor taxe asimilate acestora, rămânând la nivelul stabilit pentru anul 2014.
Bonificaţia pentru plata integrală până la data de 31 martie a impozitului pe clădiri, teren şi mijloace de transport, în cazul persoanelor fizice, este de 10%.
Pensionarii la limită de vârstă din Topoloveni, ale căror venituri lunare sunt mai mici decât salariul minim brut pe ţară, sunt scutiţi cu până la 50% de la plata impozitului pe clădiri. Cererile pentru acordarea acestor scutiri vor fi însoţite de următoarele acte: copie act proprietate şi cadastru, copie act identitate, copie cupon pensie, copie decizie pensionare. Termenul limită de depunere a acestor cereri este 31 martie 2015.
Persoanele cu handicap grav şi accentuat, precum şi cele încadrate în gradul I de invaliditate nu plătesc impozit pe clădiri, teren şi taxa pentru eliberarea autorizaţiei de desfăşurare a unei activităţi economice.
Scutirea la plata impozitului pe clădiri şi pe teren se aplică doar clădirii folosite ca domiciliu, respectiv terenului aferent clădirii de domiciliu.
D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii