Web Analytics
scris joi, 15.01.2015

Reducere de 10% pentru cei care plătesc impozitele la Topoloveni până pe 31 martie

Potrivit hotărârii consiliului local Topoloveni, pentru anul fiscal 2015 nu se aplică nicio majorare a impozitelor şi taxelor locale sau altor taxe asimilate acestora, rămânând la nivelul stabilit pentru anul 2014.
Bonificaţia pentru plata integrală până la data de 31 martie a impozitului pe clădiri, teren şi mijloace de transport, în cazul persoanelor fizice, este de 10%.
Pensionarii la limită de vârstă din Topoloveni, ale căror venituri lunare sunt mai mici decât salariul minim brut pe ţară, sunt scutiţi cu până la 50% de la plata impozitului pe clădiri. Cererile pentru acordarea acestor scutiri vor fi însoţite de următoarele acte: copie act proprietate şi cadastru, copie act identitate, copie cupon pensie, copie decizie pensionare. Termenul limită de depunere a acestor cereri este 31 martie 2015.
Persoanele cu handicap grav şi accentuat, precum şi cele încadrate în gradul I de invaliditate nu plătesc impozit pe clădiri, teren şi taxa pentru eliberarea autorizaţiei de desfăşurare a unei activităţi economice.
Scutirea la plata impozitului pe clădiri şi pe teren se aplică doar clădirii folosite ca domiciliu, respectiv terenului aferent clădirii de domiciliu.
D.G.

Reducere de 10% pentru cei care plătesc impozitele la Topoloveni până pe 31 martie

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...