Web Analytics
scris joi, 04.12.2014

Record absolut de asistenţă. Aprinderea bradului de Crăciun a blocat centrul Piteştiului

# Viceprimarul Cornel Ionică a suplinit cu brio absența primarului Pendiuc. Niciodată în ultimii 25 de ani nu a fost o aglomerație mai mare în centrul Piteștiului decât cea înregistrată în seara zilei de 1 Decembrie și prilejuită de aprinderea bradului de Crăciun și a instalațiilor luminoase de sărbători. Practic, tot centrul orașului – de la Prefectură și până la Teatrul Al. Davila- a fost blocat de peste 20.000 de piteșteni, toți dornici să vadă feeria de lumini și culori.
Succesul acestui eveniment, de altfel organizat  impecabil de municipalitate și de viceprimarul Cornel Ionică, a dat peste cap și traficul rutier pe Bd. Republicii, între orele 18 și 20, când s-au format coloane lungi de mașini pe o distanță de aproape un kilometru. Ceea ce a făcut ca mulți șoferi să parcurgă distanța Casa Cărții-Teatrul Al. Davila în 20 de minute, de patru ori mai mult ca într-o zi cu trafic normal.
D.G.

Record absolut de asistenţă. Aprinderea bradului de Crăciun a blocat centrul Piteştiului

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...