Web Analytics

Răzvan Tunaru, după înfrângerea cu Universitatea Cluj: „Una dintre problemele grave de la echipă este pregătirea fizică”

de | 22.03.2023 15:41 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre înfrângerea cu Universitatea Cluj din prima etapă a play-out-ului, despre situația de la echipă și despre următorul meci, cel cu FC Voluntari, Răzvan Tunaru, managerul sportiv de la FC Argeș, ne-a declarat: ”Nu am ce să comentez. Ne-am dat seama acum că unii jucători nu au valoare, nu mai vorbim de pregătirea fizică cu care suntem la pământ. Cu Universitatea Cluj a fost un joc foarte slab. Nu aș putea să evidențiez pe cineva. Chiar și Universitatea Cluj a avut un joc slăbuț. Am reușit să pierdem cu 2-0… S-a văzut foarte clar că nu am putut să ajungem la poartă. Am avut două sau trei șuturi la poartă și, în condițiile acestea, nu ai cum să câștigi sau măcar să faci egal. Jucătorii au fost blazați, fără devotament, fără nimic. Așa nu avem cum să câștigăm.

Pentru mine meciul cu Voluntari este cel mai important examen. Părerea mea este că dacă câștigăm va fi mult mai ușor și mai bine în continuare, dacă nu câștigăm, soarta este cam neagră. După acest joc ne-am dat seama că una dintre problemele grave de la echipă este pregătirea fizică. Dacă nu ești pregătit, nu ai cum să ai o evoluție bună și nu ai cum să ai rezultate. Se vede clar că se greșesc pase, se greșesc combinații, nu ajungem la poartă, iar asta este totul pe neputință și nepregătire. Dacă batem pe Voluntari, eu zic că ieșim din zona crepusculară. În pauza aceasta de două săptămâni, cu o pregătire mai atentă și mai bine organizată, e posibil să ieșim din această zonă; dacă nu reușim să alergăm, să dăm la poartă și să înscriem, nu știu ce să mai cred după aceea. Va fi rău, dar încă mai sperăm. Eu zic că jocul cu Voluntari este decisiv”.

Citește și Răzvan Tunaru, manager sportiv FC Argeş: „Nu ne gândim la evitarea retrogradării, ci să accedem cât mai sus”

Citește și Despre FC Argeş sau când speranţa moare ultima

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. un hoit fotbalistic acest tunaru care nu are ce cauta la fc arges,inventia lui gentea probabil ,un fel de daea in fotbalul argesean,ne spune ceea ce stim si noi,deci nimic de substanta

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *