Web Analytics

Războiul din administraţia câmpulungeană continuă: liberalii vor control prefectural asupra activităţii lui Ţâroiu

de | 30.12.2015 17:33 | Politica si Administratie

Disputarea fotoliului de viceprimar al Câmpulungului, implicit a funcţiei de primar interimar, transcede deja câmpurile de luptă politic şi judiciar. În aşteptarea deciziei din recurs, consilierii locali liberali solicită Prefecturii efectuarea unui control de legalitate la Primăria Câmpulung, vizând activitatea desfăşurată timp de un an de primarul interimar Liviu Ţâroiu. Bogdan David, cel ales viceprimar anul trecut, dar încă neinstalat în funcţie, susţine că există suspiciuni cu privire la unele acţiuni şi cheltuieli efectuate în 2015.
„Cerem în mod oficial efectuarea acestui control, pentru că, în opinia noastră, Ţâroiu stă mai mult decât ilegal în funcţia de viceprimar. El a preluat atribuţiile de primar şi, în această calitate, a votat în şedinţele de consiliu. Mai mult, el este şi preşedintele comisiei de licitaţie, şi preşedintele comisiei de contestaţii”, spune David (foto).
Insistând pe neregulile invocate, liberalii aşteaptă o reacţie din partea Prefecturii şi din cauză că Instituţia Prefectului s-a implicat în procesul având ca obiect funcţia de viceprimar. În primă instanţă, Prefectura şi Ţâroiu au pierdut procesul cu Consiliul Local, anul viitor urmând să se judece recursul. C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii