Web Analytics
scris joi, 28.05.2015

Ramânem copii, eveniment caritabil în comuna Nucșoara

Pentru că suntem iubitori de adrelină, de libertate și de necunoscut. Pentru ca ne place aventura pe doua roți. Pentru că ne-am făcut mari, dar nu uităm că odată am fost mici, serbăm 1 Iunie pe două roți.
Așa că facem o plimbare caritabilă pentru copiii din zona Nucșoara. Obiectivul este reprezentat de colectarea de jucării, hăinuțe și dulciuri. Donațiile în bani nu se acceptă.
Pentru ca 1 Iunie pică luni facem plimbarea duminică, 31.05.2015, orele 14.00, loc de întâlnire Gura Trivăii, parcarea din fața bisericii adventiste. Până duminică cadourile pot fi depozitate la magazinul moto al lui Ionuț Florescu Djonix din Bascov.
Haideți să-i dăm gaz spre zâmbete!
Detalii la nr. de telefon: 0757214655
Vă așteptăm cu donații smile emoticon. Pentru cei ce nu pot onora invitația la petrecere și vor să facă donații, pot lăsa cadourile la service-ul moto KTY MOTOR SPORT din Bascov. Iar duminică ne vedem aici: https://www.facebook.com/events/388050824718140/

Ramânem copii, eveniment caritabil în comuna Nucșoara

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...