Raluca Marchiş îşi va lansa volumul „Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă”

de | 10.06.2015 20:22 | Cultură

# Eveniment editorial la Biblioteca Judeţeană Argeş

Biblioteca Județeană Dinicu Golescu Argeș și Editura Herald din București vă invită joi, 11 iunie, de la ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului „Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă”, autor Raluca Marchiș.
Invitatele speciale ale acestui eveniment sunt: Alix Draguță (profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Pitești) și publicista Sanda Watt (redactorul cărții). Moderatorul evenimentului este poeta Denisa Popescu.
”Au trecut 8 ani de la lansarea primei mele cărți la Biblioteca Județeană din Pitești și vara aceasta mă reîntorc în aceeași sală, cu cea de-a treia carte publicată. Cu „Orașul din viața mea” încheiam capitolul adolescenței piteștene, oferind orașului meu un elogiu de neșters. Cu «Selfie în oglindă. Când femeia devine mamă» am deschis un capitol de durata anilor ce mi-au rămas înainte și, până nu îi povestesc și Piteștiului despre el, parcă bucuria acestei publicări rămâne incompletă. Tot ce ține de reîntoarcerea în acest cadru de roman se leagă de revederea oamenilor care și-au rezervat loc pe viață în Piteștiul meu și eu într-al lor. Cumva nu se poate Pitești fără ei și ei fără Pitești.” (Raluca Marchiș)
Sabina Busuioc

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii