Rafinamentul culinar şi atmosfera deosebită au un nume: Restaurant Harmony

de | 29.10.2014 20:28 | Actualitate

Situat la doi pași de centrul Piteștiului, pe strada Eroilor nr. 5, vis-a-vis de Planetariu, restaurantul Harmony este locul unde rafinamentul culinar și atmosfera deosebită sunt la ele acasă. Restaurantul a cucerit numeroși clienți în ultimii ani atât prin mâncarea diversificată, cât şi prin preparatele culinare excepționale pregătite de bucătari cu experiență.
Restaurantul Harmony este deopotrivă și locul unde puteți organiza evenimente deosebite, fie că e vorba de o aniversare în familie ori de o cină business.  Restaurantul dispune de o capacitate de 100 de locuri în sala pentru evenimente şi 40 de locuri în salonul de zi.
Într-o atmosferă caldă şi elegantă, clienţii pot alege intimitatea separeului, salonul de nefumători sau sala pentru evenimente şi au  posibilitatea servirii mesei în regim a  la carte precum şi organizării unei palete largi de evenimente – nunţi, botezuri, aniversări, petreceri cu stil, un cocktail trendy, cât şi profesionale- lansări de produse, întâlniri de afaceri.   
O locaţie deosebită care surprinde şi  încântă cu un design original şi preparate delicioase, ambientul plăcut, muzica live de calitate în fiecare seară de week end, profesionalismul echipei de aici, sunt „ingrediente” ce fac ca orice moment petrecut la Restaurantul Harmony din Piteşti să fie unul de neuitat. Mai trebuie spus că la Restaurantul Harmony clienţii au reduceri şi oferte promoţionale.

Puteți face rezervări la Restaurantul Harmony la numerele de telefon: 0248210138, 0749330685 sau la sediul din strada Eroilor, Nr.5. Mai multe puteți afla pe pagina oficială de Facebook a restaurantului: www.facebook.com/harmony.pitesti

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii