Radu Perianu reacționează la mesajul medicului care acuză SJU Pitești 

de | 7.07.2022 16:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Prefectul de Argeș, Radu Perianu, reacționează cu privire la Andrei Gaitan, medicul care acuza Spitalul Județean. DETALII AICI

“Este de neacceptat să faci naveta sute de kilometri ca să tratezi pacienți în Argeș și să fii tratat mizerabil! Sunt indignat să aflu situația medicului Andrei Gaitan și vreau să aflu dacă este rea-voință, lipsă de respect, dar și nerespectarea legii! 

Citește și: Cazul ginerelui corupt, Andrei Stancu, arestat de DNA

Voi face un demers instituțional către Consiliul Județean Argeș pentru că vreau să ajungă la mine informații clare: câte locuințe de serviciu sunt disponibile în județ, pentru medici, cum se dau și cui! Trebuie să știe fiecare argeșean. Nu voi tolera abuzuri!

Am discutat această problemă cu Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, care mi-a transmis că va sesiza Ministerul Sănătății și va solicita să fie trimis corpul de control al ministrului, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Situația nu poate rămâne așa! Iar pe viitor nu se mai poate repeta!”, a transmis prefectul. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.