Radu II: „ Sunt persoane in conducerea FC Argeşului cu care nu poţi discuta despre fotbal”

de | 2.12.2010 23:04 | Sport

# Ce mai faceţi?
– În general bine, dar e loc şi de mai bine. Momentan sunt antrenor la Videle, în Liga a III-a.
# Primarul Tudor Pendiuc vrea să vă facă cetăţean de onoare al Piteştiului. Cum aţi primit vestea?
– E o mare bucurie pentru mine şi cred că este o recunoaştere pentru tot ceea ce am făcut pentru fotbalul românesc, pentru sport în general în cei peste 40 de ani de activitate. Ştiu că evenimentul se va întâmpla la începutul lunii decembrie. Oricum, pentru mine este o onoare şi, negreşit, voi fi prezent la eveniment. N-am cum să nu onorez o asemenea invitaţie.
„Mă doare când văd ce se întâmplă la FC Argeş”
# De FC Argeş ce mai ştiţi?
– Eu n-am mai avut de-a face cu FC Argeş în ultimul timp, şi de aceea n-aş vrea să comentez ceea ce se întâmplă acolo. Mă interesează de FC Argeş, având în vedere că 75% din activitatea mea s-a desfăşurat la Piteşti, dar nu vreau să intru în polemici cu diferiţi oameni care conduc destinele acestui club. Eu sunt legat sentimental de FC Argeş şi chiar dacă lucrurile merg prost acolo nu pot să vorbesc de rău un club unde am avut rezultate extraordinare. Mă doare însă când văd ce se întâmplă în Trivale, la clubul pentru care am făcut atâtea.
# Ce ar fi de criticat?
– Păi, nu vedeţi ce se întâmplă acolo? Un club care juca în Europa a ajuns să fie codaşă în liga a doua. Dar dvs ştiţi mai bine…
„Cel mai mare fotbalist al României nu putea să-şi găsească în continuare numele decât la FC Argeş”
# Care credeţi că sunt dedesubturile numirii Gicăi Dobrin în funcţia de preşedinte de onoare a lui FC Argeş?
– Dobrin a fost şi va rămâne în amintirea piteştenilor, numele „Dobrin” nu poate fi ignorat niciodată, iar locul său nu poate fi în altă parte decât la FC Argeş. Doamna Gica, din câte ştiu eu, mai este implicată în fenomen, conducând şcoala de fotbal care-i poartă numele lui Gicu, deci nu cred că ar fi o problemă pentru dumneaei.
# Doamna Dobrin a spus că la un moment dat îşi va aduce fotbaliştii la FC Argeş pentru o activitate comună…
– Cred că e un lucru bun. Cu cât cresc mai mulţi copii cu atât e mai bine pentru că Dobrin e un nume în fotbalul românesc. Şi copiii când aud de numele de Dobrin vin cu mai multă plăcere la fotbal. Dar, este adevărat, FC Argeş este clubul care are numai de câştigat din asta.
# Dacă vi s-ar propune, aţi reveni la FC Argeş?
– Nimeni nu poate să refuze FC Argeş pentru că acest club reprezintă ceva în fotbalul românesc şi mai ales pentru cei care au făcut ceva pentru FC Argeş. Dar, sunt alte persoane la FC Argeş cu care nici nu ai ce discuta ceva vizavi de acest lucru.
# Aţi mai ţinut legătura cu cineva de la FC Argeş?
– Nu. M-am întâlnit doar accidental cu foşti colegi.
(Marius IONEL)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii