Web Analytics

Răbufnirea lui Viorel Moiceanu: „Croitoru şi Stanciu m-au scos din cadrul clubului. Am fost scouter în ultima perioadă…”

de | 9.06.2023 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Viorel Moiceanu a răbufnit după barajul cu Dinamo și ne-a explicat cauzele dezastrului din Trivale. Fostul campion alb-violet din 1979 a adăugat că antrenorul Marius Croitoru și directorul executiv Daniel Stanciu l-au dat afară de la FC Argeș.

„Cei vinovați ar trebui să-și dea demisia. Nici nu știm cine face parte din acest Consiliu Director, cu ce se ocupă oamenii aceștia…!? S-au dat măcar cu sania în viața lor, pentru că fotbal sunt convins că nu știu…!? Organizare, zero. Aceste lucruri s-au întâmplat la FC Argeș și, bineînțeles, dându-i mână liberă lui Croitoru. Parcă venise regele nu știu care, Hagi sau Dobrin renăscuse din cenușă și haide că îți dăm ce vrei! Nici pe noi, foștii jucători, nu ne băga în seamă. Era atât de împăunat, de ziceai că a venit nu știu ce mare antrenor. Greșeli de manageriat, este clară treaba!

Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar vă spun că jucătorii chiar și la antrenamente nu se suportau, cei de culoare cu cei români. E normal ca și în timpul jocului să nu ai acele plăceri să joci cu cel din fața ta sau din dreapta ta. S-au făcut mici gășculițe și asta a fost cea mai mare nenorocire, pentru că noi, la FC Argeș, nu am jucat decât cu inima deschisă pentru public și toți eram la fel. Că luam 50 de lei sau 500 de lei primă, dar o luam toți, acum unul are 1.000 de euro primă, altul 5.000 de euro etc. E normal să se facă diferențe, care nu duc decât la supărarea jucătorilor unul pe altul… Nu poți să joci doar cu 7 jucători… Trebuie făcută o conducere specială în care fiecare să știe ce are de făcut, să-și pună oamenii în valoare în fiecare sector al clubului. Alte cluburi au câte 5-6 scouteri, iar la un moment dat Croitoru era și antrenor, și scouter…

Citește și Sponsorul FC Argeş are o ipoteză despre dezastrul din meciul cu Dinamo. Viorel Tudose: „Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel…”

La echipa mare trebuie să stea cineva acolo în permanență, care să supravegheze activitatea… Nu e vorba neapărat de mine, că eu sunt pensionar și vă dați seama că nu mai am chef să mă duc în fiecare zi la stadion, dar de ajutat putem ajuta toți această echipă. De când au venit Marius Croitoru și Daniel Stanciu au zis că fac ei munca de scouter. Am zis: bine și la revedere! Ei m-au scos din cadrul clubului, eu fiind în ultima perioadă scouter. Pe Daniel Stanciu nici nu știu cine l-a adus, el a fost la Timișoara, a retrogradat Timișoara și a venit la FC Argeș ca să facă cam același lucru. Daniel Stanciu nu a făcut niciodată niciun sport.
Omul acesta ne trebuia? Ne trebuia un Radu II, un Stancu, un Mihai Zamfir, niște foști jucători care s-au dat cu fundul de pământ, și-au rupt picioarele pentru clubul acesta și pe care îl iubesc. Aici nu înțeleg eu atitudinea unor oameni care conduc”,
ne-a declarat Viorel Moiceanu.

Citește și Ce formații va avea ca adversare FC Argeș în Liga a II-a

Citește și Arnold Garita pleacă de la FC Argeș

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Perfect adevărat comentariul „Armei secrete”. Se poate construi din nou echipa cu răbdare concomitent cu promovarea unor jucători din zonă care nu au avut nici o șansă până acum în viziunea antrenorilor și conducerii. În vremurile când aveam „echipă” îmi aduc aminte de trialuri din județ și juniori încercați. Acum nimeni mai are răbdare.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *