Web Analytics

Arnold Garita pleacă de la FC Argeș

de | 7.06.2023 21:40 | Actualitate, Home, Sport

Arnold Garita (27 ani) pleacă de la FC Argeș după ce echipa a retrogradat în urma barajului cu Dinamo. Acesta a postat un mesaj pe contul de Instagram prin care confirma clar că pleacă de la FC Argeș, arătându-și recunoștința față de oportunitățile pe care le-a primit la gruparea piteșteană.

Citește și: Sponsorul FC Argeş are o ipoteză despre dezastrul din meciul cu Dinamo. Viorel Tudose: „Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel…”

„Dragi suporteri ai lui Argeș, sezonul acesta a fost presărat cu emoții, dar și cu dezamăgiri mari. Îmi pare extrem de rău că nu am reușit să menținem clubul în prima ligă, am dat totul pe teren pentru club și pentru voi, uneori am reușit lucruri incredibile, dar uneori am eșuat, dar vreau să știți că întotdeauna am dat 100% pentru club.  Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit, dragostea pe care mi-ați arătat-o și mulțumesc clubului că m-a recrutat și m-a făcut să descopăr acest campionat incredibil, însă pentru restul carierei trebuie să plec de la FC Argeș. Trebuie să ofer o nouă direcție carierei mele și sper că îmi veți înțelege decizia. Nu vă voi uita vreodată și vă mulțumesc tuturor”, a scris Garita pe Instagram.  Atacantul francez avea stipulat în contract că dacă FC Argeș va retrograda, va deveni liber de contract. Ceea ce s-a și întâmplat, după ce clubul din Trivale a pierdut barajul cu Dinamo, 5-8 la general. Însă, Arnold Garita are încă pretențiile ridicate pentru a semna cu FCSB. Potrivit GSP, Gigi Becali i-a oferit o primă de 100.000 de euro la semnătură și un contract de 20.000 de euro lunar. Numai că acesta dorește să câștige 25.000 de euro pe lună și să beneficieze de un bonus de instalare de 200.000 de euro. În total, dacă cerințele lui Arnold Garita s-ar concretiza, ar urma să câștige 440.000 de euro în primul an de contract la clubul roș-albastru

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *