Web Analytics
scris joi, 18.04.2024

PSD: Cristian Gentea, susţinere totală pentru un nou mandat de primar al Piteştiului

Luni, 15 aprilie, a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot luni a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

PSD: Cristian Gentea, susţinere totală pentru un nou mandat de primar al Piteştiului

„Suntem ferm deciși să câștigăm toate bătăliile electorale din acest an în Pitești și în Argeș. Aici, la Pitești, niciun partid, chiar nici o alianță de partide nu va fi capabilă să se prezinte în fața cetățenilor cu o asemenea echipă redutabilă cum este cea a PSD Pitești! O asemenea echipă nu poate însemna altceva decât victoria! Am încredere în domnul primar Cristian Gentea și în echipa sa care vor aduce cu siguranță rezultatul scontat de noi toți!”, a declarat Ion Mînzînă.
„Au trecut aproape patru ani de când Cristian Gentea a câștigat alegerile pentru Primăria Pitești. Dacă mergem prin oraș, vedem realizări de parcă ar fi la al treilea mandat! Pentru Cristian Gentea vorbesc faptele și mai presus de orice faptul că a adus la Pitești, după mulți ani, sute de milioane de euro pentru dezvoltare. Consider că Piteștiul se situează în prezent între primele orașe din țară din punct de vedere al investițiilor pentru infrastructură, mediu, cultură și sprijinirea mediului economic”, a declarat Ovidiu Puiu.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.
M.S.

Citește și Cristian Gentea: „Am plecat de la un buget de 100 milioane de euro în 2021 şi acum depăşim 200 milioane de euro”

Citește și O treabă bună! Noul Duster poate fi comandat la Daperom cu rată începând de la doar 1.148 lei/lună.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită