Web Analytics
scris miercuri, 10.04.2024

O treabă bună! Noul Duster poate fi comandat la Daperom cu rată începând de la doar 1.148 lei/lună.

Prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, Noul Duster poate fi comandat la Daperom, concesionarul Dacia din Pitești (multiplu premiat cu titlul de “Concesionarul Dacia în România”) în strada Târgul din Vale nr. 3A.

O treabă bună! Noul Duster poate fi comandat la Daperom cu rată începând de la doar 1.148 lei/lună.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Prețurile încep de la 18.800 Euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 Euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Citește și Șoferii români ar putea primi amenzi pe baza înregistrărilor camerei de bord

Noile sisteme de asistență la conducere se adaugă echipamentelor disponibile pe actualul Duster pentru a răspunde celor mai recente norme de siguranță: frânarea automată de urgență (urban/peri-urban cu detectarea vehiculelor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor), recunoașterea panourilor de semnalizare cu alertă de depășire a vitezei legale, asistență la parcarea cu spatele, semnal pentru oprirea de urgență, alertă la schimbarea benzii de circulație, asistență la menținerea benzii de circulație, sistem de supraveghere a atenției șoferului și apel de urgență (eCall).

De asemenea, pentru siguranța clienților săi, Dacia introduce butonul „My Safety” care permite un acces rapid la configurația preferată de sisteme de asistență la conducere.

Trecerea automată de la faza de întâlnire la faza lungă este și ea disponibilă pe noile Duster Extreme și Journey.

Printre opțiunile care mai merită menționte ar fi volan încălzit și parbriz încălzit.

În cazul persoanelor fizice, rata lunară începe de la 1.148 lei pentru versiunea Essential adaptat la o durată contractuală de 60 de luni, cu avans de aproximativ 23.848 lei și dobândă fixă de 8,90 %, iar în cazul persoanelor juridice menționăm faptul că există finanțare cu dobândă zero.

Cei interesați pot comanda acum Noul Duster la concesionarul Dacia-Daperom!

Clienții Daperom vor beneficia de asemenea de cadouri și extra oferte speciale în cazul în care optează pentru anumite produse de finanțare, sau dacă aleg programul Trade-in prin care pot valorifica vechea mașină și o pot folosi ca avans pentru una nouă.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc la jumătatea anului.

Pentru mai multe detalii, echipa de consilieri – Daperom vă stă la dispoziție în Pitești, strada Târgul din Vale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole