Web Analytics

Protocol important între Prefectura Argeș și Agenția Națională Antidrog

de | 20.05.2022 20:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Radu Perianu, prefectul județului Argeș: ”Am semnat astăzi un protocol important, o colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Este esențial să intervenim eficient în combaterea consumului de narcotice. Și pentru că mereu am afirmat că este mai bine să prevenim decât să ajungem să tratăm, e un principiu pe care aș vrea să îl aplic și acum.

Citește și CSM Pitești a obținut medalii la Gimnaziada Sportului Școlar Mondial la Judo

Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri. Parteneriatul ne oferă un cadru legal ca să cooperăm și să desfășurăm activități de prevenire în acest domeniu. Scopul este să reducem cererea și oferta de droguri. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu Centrul Regional Antidrog Pitești condus de comisarul de poliție Daniel Gheorghe.

Protocolul de colaborare se circumscrie Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2022-2026 de consolidare a parteneriatului cu instituțiile si autoritățile publice la nivel central și local, în vederea eficientizării demersurilor de prevenire a consumului și traficului ilicit de droguri”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *