CSM Pitești a obținut medalii la Gimnaziada Sportului Școlar Mondial la Judo

de | 20.05.2022 19:36 | Actualitate, Home, Sport

Sportivii de la CSM Pitești au reprezentat ”Orașul lalelelor” cu succes la Gimnaziada Sportului Școlar Mondial la Judo. Astfel că Iorga Fabian a obținut locul 3 la categoria 81 kg, Sibișan Alexandru, locul 3 la categoria 90 kg și Grigore Nicoleta locul 5 la categoria 63 kg.

Citește și Rezultatele monitorizării segregării școlare în România au fost prezentate la Parlamentul European

Mai trebuie spus că sportivii sunt pregătiți la club de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie, dar și în cadrul Lotului Național de cadeți & juniori care își desfășoară activitatea la Pitesti. Iorga Fabian și Grigore Nicoleta sunt legitimați la CSM Pitești, iar Sibișan Alexandru este în dublă legitimare cu CS Unirea Alba-Iulia. La această competiție a mai participat și Preda Alexandru la categoria 55 kg, care a pierdut în turul 2, sportiv care, de asemenea, este legitimat la CSM Pitești.

Acest articol este despre: csm pitesti

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....