Web Analytics

Promisiunea primarului Cristian Gentea: „Elevii Colegiului Naţional «Zinca Golescu» vor intra în clasele nou amenajate din tronsonul I la timp”

de | 14.07.2022 13:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul Cristian Gentea urmărește cu atenție desfășurarea lucrărilor la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești, una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din municipiu, și vine cu o veste bună.
„Pe șantierul de la «Zinca Golescu» lucrările continuă în graficul pe care l-am solicitat! Ba, mai mult, săptămâna viitoare, cu aproape o lună înainte de termen, primul etaj din tronsonul I reabilitat va fi predat beneficiarului de către constructor! Astfel, mobilierul și echipamentele specifice activităților didactice vor fi amplasate în sălile de laborator și curs recondiționate.

Până în 15 august va fi predat tronsonul I reabilitat în interior, urmând să intre în șantier o altă parte a clădirii – tronsonul II. Voi urmări, așa cum am promis, săptămânal, respectarea termenelor. Elevii Colegiului Național «Zinca Golescu» vor intra în clasele nou amenajate din tronsonul I la timp, exact când începe anul școlar”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citește și Cristian Gentea s-a întâlnit cu cetățenii din Găvana

Citește și Ca urmare a incendiilor tot mai dese, Avocatul Poporului îi cere primarului Gentea să reducă perioada de intervenţie la depozitele ilegale de deşeuri


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *