Proiecte în valoare de 137 de miliarde de lei depuse pe Anghel Saligny

de | 17.02.2022 11:54 | Actualitate, Politica si Administratie

3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul “Anghel Saligny”, a transmis, joi, 17 februarie, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu.

Dintr-un total de 3.328 de consilii județene, municipii, orașe și comune, 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul “Anghel_Saligny”!

Citește și:Simona Bucura Oprescu: “Au fost publicate Ghidurile pentru PNRR!”

Valoarea totală a proiectelor depuse este de circa 137 de miliarde de lei.

Fondurile din Programul Naţional „Anghel Saligny” pot fi folosite pentru proiecte de alimentare cu apă și stații de tratare a apei, sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, drumuri publice județene, interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților; poduri, podețe, pasaje sau punți pietonale, sisteme de distribuție a gazelor naturale și racordul la sistemul de transport al gazelor naturale, care au autorizație de construire valabilă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.