Web Analytics
scris joi, 28.05.2015

Program de lectură cu prinţi şi prinţese de 1 iunie în Parcul Lunca Argeşului

1 iunie este ziua în care părinții pot renunța la regulile stricte din programul zilnic al copiilor, pentru a le permite acestora să se relaxeze și să se distreze. Întrucât este o zi magică în care se sărbătoresc spiritul și inocența copilăriei, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș oferă copiilor o șansă în plus la lectură și divertisment de calitate.
Astfel, de 1 iunie, la ora 10.00, în parcul Lunca Argeșului din Pitești, Biblioteca Județeană prin Secția Tinerilor, în colaborare cu Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România, filiala Argeș, și cu Centrul Europe Direct Argeș, vă invită la un program distractiv și amuzant intitulat „Citiți cu noi!”. Clubul de voluntari ai Secției Tinerilor se vor îmbrăca în personaje de basm și de poveste și îi vor invita pe copiii prezenți în Parcul Lunca Argeșului să citească împreună cu ei din basmele și poveștile ale căror personaje le reprezintă. Copiii vor fi serviți cu floricele, vor primi baloane și vor fi pictați pe față (face painting) de către un voluntar al Secției Tinerilor.
La finalul programului, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș va dona copiilor cărți, materiale și pliante din fondul de carte al Centrului Europe Direct Argeș.
Sabina Busuioc

Distribuie!

0 Comentarii