Web Analytics

Profesorii universitari Bărbuceanu Daniela şi Bărbuceanu Mircea, de la UPIT, vor face repede o boală psihică gravă. Rectorul Chirleşan ştie!

de | 15.04.2021 13:21 | Actualitate, Opinii

Dintru început îmi cer scuze față de cititori pentru că voi scrie din nou despre lucruri neplăcute care se petrec la și în legătură cu Universitatea de Stat din Pitești.
Cu puțin timp în urmă, am primit la redacție un plic de la justiție de unde rezulta că funcționarii publici Bărbuceanu Mircea și Bărbuceanu Daniela au dat în judecată Jurnalul de Argeș și pe colega Alina Crângeanu, cerând daune morale de câteva miliarde. Iar, pentru că Dumnezeu, atunci când vrea să piardă un om, mai întâi îi ia mințile, funcționarii publici Bărbuceanu Mircea și Bărbuceanu Daniela l-au chemat în judecată, la pachet, și pe ziaristul Dan Donoiu. Pe cei doi funcționari publici i-a apucat brusc supărarea, după mai bine de trei ani, pentru un articol publicat de colega noastră la data de 10 ianuarie 2018. Iar dacă i-a apucat supărarea, știm ce urmează.
Urmează să facă amândoi, repede, o boală psihică ceva-cumva, o depresie persistentă și evidentă, după care să găsească un doctor care să nu prea știe legea și care să ateste, cu parafă și ștampilă, că nu sunt sănătoși la cap din cauza unor articole de ziar. Documentele respective vor fi depuse în instanță, cu scopul ca la sfârșitul procesului ziariștii să le plătească daune „morale” cât mai mari. Bineînțeles că „boala psihică” a funcționarilor publici Bărbuceanu Daniela și Bărbuceanu Mircea, profesori la Universitatea de Stat din Pitești, va produce efecte doar asupra instanței. Cu ajutorul rectorului, că prietenul la nevoie se cunoaște, Universitatea de Stat din Pitești nu va afla niciodată că profesorii Bărbuceanu Daniela și Bărbuceanu Mircea suferă de boli psihice grave, parafate și ștampilate de medici. Deși legea spune cu totul altceva.
Stimați cititori, nu este o glumă, din proprie experiență vă spun că asta e procedura. Într-un proces anterior, în care funcționarul public Bărbuceanu Mircea a chemat în judecată Jurnalul de Argeș, pentru a „dovedi” prejudiciul moral a prezentat în instanță documente medicale emise de un medic generalist de la Băiculești care atestau că suferă de „Tulburare depresivă persistentă”. Ba, pentru a impresiona temeinic judecătorii, a pus și o bomboană pe colivă, adică a prezentat în instanță documente care atestau că și soția lui, funcționarul public Bărbuceanu Daniela, suferă de altă boală psihică, dar tot gravă, „Sindrom depresiv persistent”. Judecătorii, că de aia sunt în halul ăsta de competenți, au făcut imediat legătura între suferințele soților Bărbuceanu și două articole din Jurnalul de Argeș. Fapt pentru care Jurnalul de Argeș a plătit funcționarului public Bărbuceanu Mircea suma de 50.000 lei (500 milioane lei vechi, cam 12.000 de euro atunci!).
Documentele sunt publice, se află la arhiva Tribunalului Râmnicu Vâlcea, în dosarul public 2745/280/2014.
Pentru a se vedea calibrul intelectual al profesorului universitar Bărbuceanu, reamintim ce scria într-un e-mail halucinant către colegii lui: „Caragiale a murit! Trăiască… al nostru Caragiale! Da, stimați colegi, ceea ce vă vom dezvălui în acest mesaj face din toate operele marelui nostru scriitor… ma-cu-la-tu-ră!”. Această afirmație, cel puțin toxică, la adresa literaturii române, scrisă de profesorul Bărbuceanu, este totuși o dulcegărie în comparație cu mottoul din lucrarea cam de dramaturgie „Teatru ușprițofonic”, prin care este parodiată și scufundată în mocirlă viața „academică” a corpului profesoral din Universitatea de Stat din Pitești (UPIT), lucrare asumată de scriitorul Bărbuceanu Mircea: „Așa-i atunci când lumea-i… mută, Rahații …t în loc să pută!”. Vom reveni.
Cu scuzele de rigoare,
Cristian VASILE

P.S. – M-am spălat cu grijă și m-am dezinfectat după ce am scris despre faptele publice ale profesorului universitar Bărbuceanu Mircea.
P.S.1 – Atrag atenția rectorului Chirleșan că duce Universitatea Pitești în troacă și o vor mânca porcii! Un adevăr vechi.
P.S.2 – Atrag atenția rectorului Chirleșan să comunice informațiile de interes public cerute, de data asta prin articolul din pagina 16. Drept e că poate comunica și obligat de instanța de contencios!

Citește și Liderul sindical Mircea Bărbuceanu le cere profesorilor universitari să facă greva foamei pe scările Prefecturii

Citește și Mircea Bărbuceanu, atac furibund la familia Brânzea

Citește și Liderul sindical Bărbuceanu către colegii lui: „Universitatea Piteşti e condusă de un «probabil repetent» – rectorul Pârlac şi un «mare exorcist» – preotul Brânzea”

Citește și „Eu ţi-s frate, tu mi-eşti frate/Şi mi-ai tras-o pe la spate”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii