Web Analytics

Primarul Gentea ţine cu dinţii de Işfan şi Turda, doriţi de CFR Cluj şi FCSB

de | 24.03.2022 12:39 | Actualitate, Sport

După ce FC Argeș a reușit să se califice în play-off, doi dintre jucătorii alb-violeți sunt insistent râvniți de alte echipe. Este vorba despre Andrei Ișfan, care a câștigat interesul formației CFR Cluj, și Grigore Turda, fotbalist dorit de FCSB.
Într-un astfel de context, primarul Gentea face tot posibilul ca cei doi jucători să nu părăsească FC Argeș, având în vedere că echipa din Trivale are planuri mari pentru sezonul următor.

„Eu nu m-am implicat niciodată să aduc un jucător sau să impun vreun jucător. Prepeliţă poate spune că n-am făcut niciodată aşa ceva. Singurul jucător în al cărui transfer m-am implicat, la solicitarea lui Prepeliţă, a fost Işfan. Am fost rugat să vorbesc cu primarul Mioveniului. Atât şi nimic mai mult. Am primit o ofertă de la CFR Cluj pentru Işfan. Am vorbit cu domnul Bilaşco, dar şi pe alte canale. Nu s-a pomenit niciodată de o sumă de transfer. Da, ni s-a spus că îl doresc pe Işfan la Cluj, iar eu am spus că Işfan trebuie să joace încă o bună perioadă de timp la Piteşti, unde trebuie să şi demonstreze că merită să facă un pas mai departe. L-am avut în birou şi l-am lăsat aici plângând, pentru că spunea că nu îl înţeleg şi şansa lui e CFR Cluj. I-am spus: «Şansa ta e FC Argeş!» El n-ar fi jucat la Cluj, el trebuie să joace aici, să demonstreze, iar apoi poate să plece. Avem oferte şi pentru alţi jucători.
Şi pentru Turda avem solicitări, dar am vorbit cu amândoi jucătorii şi au înţeles că vrem să facem o echipă competitivă la Piteşti şi să încercăm să ne apropiem măcar de ce au făcut marii jucători ai echipei FC Argeş”, a declarat Cristian Gentea pentru sport.ro.

Citește și Ionuţ Şerban, căpitanul de la FC Argeş, după meciul cu scântei împotriva FCSB-ului: „Nu l-am lovit, l-am împins cu palma peste faţă pe Florin Tănase… Mi-am pierdut controlul şi regret”

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „În zilele care urmează, Andrei Prepeliţă va beneficia de o prelungire a contractului”


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *