Web Analytics

Ionuţ Şerban, căpitanul de la FC Argeş, după meciul cu scântei împotriva FCSB-ului: „Nu l-am lovit, l-am împins cu palma peste faţă pe Florin Tănase… Mi-am pierdut controlul şi regret”

de | 23.03.2022 13:47 | Actualitate, Sport

Cum comentezi acest început de play-off pentru FC Argeș? În primul rând, mă refer la înfrângerea de la Craiova, scor 3-0?

– Nu am avut timp de refacere după partida de la Botoșani. A fost acel meci foarte solicitant, a urmat acel drum foarte lung până la Pitești, am avut doar o zi de recuperare și a urmat tot o deplasare, la Craiova. Mă rog… A fost și euforia de după calificarea în play-off, dar eu zic că nu am stat în teren foarte bine din punct de vedere fizic și asta a dus la înfrângere.

Este corect acest scor, având în vedere maniera în care s-a jucat de ambele părți?

– Eu consider că diferența este una prea mare, dar ținând cont de acea eliminare a lui Latovlevici… Dacă luăm realitatea din teren, acest scor nu este unul corect.

„Dacă îl împingeam în piept sau în umăr sau în altă zonă a corpului, cred că era doar un cartonaș galben”

Cum comentezi prestația echipei și rezultatul din meciul cu FCSB, scor 2-3?

– Eu consider că am făcut un meci foarte bun, un meci cu o agresivitate foarte bună, o atitudine foarte bună din partea tuturor, dar a venit acel moment la mine, în care am primit acel cartonaș roșu. Este adevărat că mi-am pierdut puțin controlul. Este o decizie pe care o regret în momentul de față. Eu zic totuși că meritam cel puțin un egal după aspectul jocului, dar a venit acel gol la ultima fază, care a decis soarta jocului.

Ce s-a întâmplat mai exact acolo între tine și jucătorul FCSB-ului, Florin Tănase?

– A fost, de fapt, o ceartă între Florin Tănase și Said. Eu m-am dus acolo și de acolo s-a ajuns la altele, mi-am pierdut controlul, așa cum am spus, și a venit acea împingere, care m-a costat obținerea cartonașului roșu și care o să mă coste câteva etape bune. Voi lipsi, așadar, de pe teren câteva etape din cauza acestei abateri.

Citește și SCANDAL după meciul alb-violeților cu FCSB! Căpitanul Florin Tănase, lovit de Ionuț Șerban! A intervenit Poliția

L-ai lovit cu palma sau l-ai împins? Cum a fost?

– L-am împins, nu l-am lovit. Iar dacă îl împingeam în piept sau în umăr sau în altă zonă a corpului, eu cred că era doar un cartonaș galben. Dar problema a fost că l-am împins peste față. Problema a fost că m-am dus acolo, în acea zonă și doar l-am împins cu palma peste față, dar nu a fost lovire. Am luat roșu direct din această cauză.

„Trebuie să acumulăm puncte, au trecut deja două etape din play-off și nu am luat niciun punct”

Ce știi despre scandalul de la finalul meciului, când preparatorul fizic de la FC Argeș, George Neagu, l-ar fi lovit în spate cu piciorul pe același Florin Tănase?

– Nu știu absolut nimic și nici nu vreau să comentez, pentru că eu mă aflam la vestiare în acel moment. Nu aveam voie să stau pe teren, odată ce am luat cartonașul roșu. M-am dus direct la vestiare și stăteam la televizor să văd meciul. Nu știu ce s-a întâmplat.

Ai vorbit cu colegii, ai auzit ceva despre acest incident?

– Noi am vorbit fix despre meci și despre ce s-a întâmplat pe teren strict legat de fotbal. Nu am vorbit cu nimeni despre acest incident, dacă el ar fi existat, dacă s-ar fi întâmplat ceva acolo.

Citește și Ionuţ Năstăsie şi Daniel Şerbănică, cei mai bine cotaţi fotbalişti ai FC Argeş

Cum abordați, cum vezi meciul următor din play-off, cel cu CFR Cluj, campioana României?

– Trebuie să avem aceeași atitudine, aceeași dăruire pe care le-am arătat și la meciul cu FCSB. Vă dați seama că trebuie să acumulăm puncte, au trecut deja două etape din play-off și nu am luat niciun punct. Mergem la CFR să jucăm așa cum am făcut-o cu FCSB.

Sunt probleme de lot în momentul de față?

– Nu sunt probleme, din ce știu eu. Băieții sunt ok, urmează pregătirea de dinaintea partidei și meciul în sine, pe care îl vom aborda cu maximă seriozitate.

Cine va prelua banderola de căpitan în locul tău în următoarele partide?

– Chiar nu știu. Al doilea căpitan era Meza Colli, dar și el fiind accidentat, chiar nu știu cine o să preia banderola.

Citește și Publicul s-a întors în Trivale, chiar dacă FC Arges a pierdut cu 3-2 în fața FCSB, în ultimul minut

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *