Web Analytics

Primarul comunei Hârseşti: „Toată lumea vrea salarii mari, ca la CJ”

de | 7.04.2017 08:59 | Politica si Administratie

primar harsesti

Primarul comunei Hârsești, Ionel Moloiu (foto stânga), a făcut mai multe precizări la conferinţa de presă a PSD pe tema legii salarizării. Primarul a cerut parlamentarilor de Argeş să rezolve „problema” cu legea salarizării cât mai repede.

„Ne confruntăm cu legea salarizării. Legile cum sunt ele acum au lăsat loc de interpretat şi funcţionarii noştri văzând ca la unele primării au început să se mărească salariile au început să se manifeste. Toată lumea vrea salarii mari, ca la CJ… Îi rog pe parlamentari să apară cât mai repede cu legea salarizării și să nu mai lase loc de interpretări. Vreau ca și funcționarii să fie mulțumiți. Asta ne doare cel mai mult, salarizarea. Nu trebuie să fie nici discrepanțe mari între între bugetari și mediul privat”, explică Moloiu.

Edilul Moloiu atrage atenţia şi la discrepanţele salariilor bugetarilor: „În comuna noastră contabilul de la Primărie câştigă 1.600 de lei, iar contabilul de la şcoală 1.900 lei, în condiţiile în care noi suntem ordonatori de credite”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Hirsesti e o comuna care-a ramas in anii’50, mai degraba sa-i preocupe fondurile europene , sa poata sa iasa din epoca lui Moromete acolo..