Web Analytics
scris miercuri, 02.09.2020

Primarul Boţârcă a venit la cununie pe o motocicletă Harley Davidson

# El este membru de onoare al clubului „Archangels MC Topoloveni” și a ținut să-l cunune pe mai tânărul Adi Marinoiu, colegul său de club și de motor
Cununie „pe două roți”! Adrian Marinoiu, unul dintre membrii clubului de motocicliști „Archangels MC Topoloveni”, s-a căsătorit cu aleasa sa, Andrada. Tinerii au ales să oficieze cununia civilă pe pontonul lacului din Călinești, joi, 27 august. Alături le-au fost motocicliștii clubului „Archangels MC Topoloveni”, dar și primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, cel care este și membru de onoare al clubului și a venit pe un Harley Davidson la ceremonie.

Primarul Boţârcă a venit la cununie pe o motocicletă Harley Davidson

„Pe cât de grele, pe atât de frumoase sunt noile începuturi, dragi prieteni. Așa-i și la căsătorie. Adi a căzut astăzi la datorie, iar noi i-am fost alături, ca-n familie. Tot ca-n familie am revenit și pe străzi, aceiași oameni, alte haine. S-avem cu toții un final de sezon ca-n ținutul Magiunului (Topoloveni, n. red.), unde poveștile continuă să se scrie în șa!”, au scris reprezentanții clubului de motocicliști pe pagina lor de facebook.
M. S.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită