Primărița Lasconi, prezentă la operațiunea CURĂȚENIE a Câmpulungului

de | 25.04.2021 10:00 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Zilele trecute, USR Plus a lansat o invitație la curățenie în oras “pentru un viitor mai curat”. Sâmbătă, 24 aprilie, membrii echipei s-au mobilizat și au strâns toate gunoaiele din zonele verzi ale cartierelor Rotunda și Vișoi. La această activitate a participat și primarul municipiului Elena Lasconi care spune că “este o acțiune pe care ar trebui să o facă orice câmpulungean”.

CITESTE SI Semn de întrebare pentru Elena Lasconi / „Ceva nu e în regulă cu agenţii economici din Câmpulung”

Împreună cu colegii mei din USR PLUS Câmpulung am început operațiunea CURĂȚENIE în campania ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ.
Ca să fie limpede de la început: este 100% acțiunea USR PLUS Câmpulung. Sacii, mănușile, transportul gunoiului sunt făcute din contribuțiile proprii. Nu am implicat nicio instituție.
Este o acțiune pe care ar trebui să o facă fiecare câmpulungean. De ce? Simplu. Avem un oraș murdar și m-am săturat să tot aud că ADP, Primarul etc. sunt de vină.
Nu, oameni buni, e o chestiune de responsabilitate în primul rând. Haideți să nu ne mai ascundem după deget. Avem o problemă, hai să o rezolvăm!
Orașul este al vostru, în egală măsură, ca și casa în care locuiți. Aruncați mucurile de țigări pe covorul din sufragerie? Sau stați și vă uitați la vecinul care își aruncă restul de shaorma la voi în casă?
Cred că e momentul să lăsăm ipocrizia. Hai să facem din orașul nostru unul super curat, așa cum arată casa voastră de Paște.
Gunoiul, felul în care se colectează, spun multe despre calitatea unui popor. Eu refuz să cred că nu o să devenim premianți. Cred doar că e o chestiune de înțelegere a conceptului de cetățean. Responsabilitatea, implicarea și mai ales conștientizarea faptului că, pe lângă drepturi, ai și obligații, au cam fost uitate.
Provocarea mea, dragi cetățeni responsabili: hai să ne apucăm de curățenie! O să începem o campanie a Primăriei, dar vă spun, nu scăpăm de mizerie decât dacă ne implicăm cu toții. Dacă deja v-ați implicat, postați pozele înainte/după chiar aici.
CITESTE SI S-a deschis al treilea centru de vaccinare la Câmpulung
Le mulțumesc colegilor mei, consilierilor locali USR PLUS care se implică grozav în rezolvarea problemelor comunității (nu sunt doar participanți la şedințele CL) și senatorului Narcis Mircescu, pentru că s-au mobilizat într-o zi frumoasă de sâmbătă! Mulțumesc, pentru că vă pasă!, a transmis Elena Lasconi pe pagina de Facebook.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. ” Ca să fie limpede de la început: este 100% acțiunea USR PLUS Câmpulung “.
    Mai pe la-nceput fu tare … acu’ se face k k-ar face !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...