Web Analytics

Primărița Lasconi, prezentă la operațiunea CURĂȚENIE a Câmpulungului

de | 25.04.2021 10:00 | Actualitate, Politica si Administratie

Zilele trecute, USR Plus a lansat o invitație la curățenie în oras „pentru un viitor mai curat”. Sâmbătă, 24 aprilie, membrii echipei s-au mobilizat și au strâns toate gunoaiele din zonele verzi ale cartierelor Rotunda și Vișoi. La această activitate a participat și primarul municipiului Elena Lasconi care spune că „este o acțiune pe care ar trebui să o facă orice câmpulungean”.

CITESTE SI Semn de întrebare pentru Elena Lasconi / „Ceva nu e în regulă cu agenţii economici din Câmpulung”

Împreună cu colegii mei din USR PLUS Câmpulung am început operațiunea CURĂȚENIE în campania ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ.
Ca să fie limpede de la început: este 100% acțiunea USR PLUS Câmpulung. Sacii, mănușile, transportul gunoiului sunt făcute din contribuțiile proprii. Nu am implicat nicio instituție.
Este o acțiune pe care ar trebui să o facă fiecare câmpulungean. De ce? Simplu. Avem un oraș murdar și m-am săturat să tot aud că ADP, Primarul etc. sunt de vină.
Nu, oameni buni, e o chestiune de responsabilitate în primul rând. Haideți să nu ne mai ascundem după deget. Avem o problemă, hai să o rezolvăm!
Orașul este al vostru, în egală măsură, ca și casa în care locuiți. Aruncați mucurile de țigări pe covorul din sufragerie? Sau stați și vă uitați la vecinul care își aruncă restul de shaorma la voi în casă?
Cred că e momentul să lăsăm ipocrizia. Hai să facem din orașul nostru unul super curat, așa cum arată casa voastră de Paște.
Gunoiul, felul în care se colectează, spun multe despre calitatea unui popor. Eu refuz să cred că nu o să devenim premianți. Cred doar că e o chestiune de înțelegere a conceptului de cetățean. Responsabilitatea, implicarea și mai ales conștientizarea faptului că, pe lângă drepturi, ai și obligații, au cam fost uitate.
Provocarea mea, dragi cetățeni responsabili: hai să ne apucăm de curățenie! O să începem o campanie a Primăriei, dar vă spun, nu scăpăm de mizerie decât dacă ne implicăm cu toții. Dacă deja v-ați implicat, postați pozele înainte/după chiar aici.
CITESTE SI S-a deschis al treilea centru de vaccinare la Câmpulung
Le mulțumesc colegilor mei, consilierilor locali USR PLUS care se implică grozav în rezolvarea problemelor comunității (nu sunt doar participanți la şedințele CL) și senatorului Narcis Mircescu, pentru că s-au mobilizat într-o zi frumoasă de sâmbătă! Mulțumesc, pentru că vă pasă!, a transmis Elena Lasconi pe pagina de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Ca să fie limpede de la început: este 100% acțiunea USR PLUS Câmpulung „.
    Mai pe la-nceput fu tare … acu’ se face k k-ar face !