Web Analytics
scris joi, 07.10.2021

Primăriţa din Câmpulung a mai pierdut o luptă pentru reorganizare

Insistențele primăriței Elena Lasconi de a se folosi de serviciile unor case de avocatură în procesele intentate municipalității nu sunt lipsite de motiv, în condițiile în care la început de săptămână s-a mai pierdut un litigiu. În fapt, a fost vorba de recursul declanșat împotriva hotărârii judecătorești prin care un fost angajat a fost repus pe post, după ce și compartimentul care se desființase a fost reintrodus în organigramă. Calea de atac nu a mai putut fi folosită de municipiul Câmpulung prin primar Lasconi Valerica Elena, fiindcă acțiunea a fost introdusă după împlinirea termenului în care a existat acest drept. Altfel spus, cine s-a ocupat de proces a uitat când trebuia să atace hotărârea primei instanțe.
Este încă o luptă pierdută în războiul pornit din cauza reorganizării aparatului de specialitate al primarului din Câmpulung. Iar pe rolul instanțelor de judecată mai sunt multe procese.
C.I.B.

Primăriţa din Câmpulung a mai pierdut o luptă pentru reorganizare

Citește și Puneţi dv. ghilimele sau nu!… Un an de istorie cu Lasconi la Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...