Web Analytics

Primărița de la Câmpulung a trimis Poliția la podul lui Țâroiu

de | 3.12.2020 13:15 | Actualitate, Culise

Au terminat Piața Primăriei în doi ani, dar nu e în regulă, au îngreunat circulația pe DN73, chinuindu-se un an și jumătate la un pod, iar acum au lăsat Bulevardul „Pardon” în praf și nămol, după vreme. Iar firmele agreate de Liviu Țâroiu și patronate de familia Răuțoiu continuă să deranjeze, ignorând chiar solicitările primarului Elena Lăsconi.
La începutul acestei săptămâni, muncitori de la Ratelen Construct și Group Concif, firmele Răuțoilor de pe valea Dâmboviței, s-au întors la podul de pe DN73, din zona Apa Sărată, pentru ultimele lucrări, dar fără să anunțe administrația locală. Surprinsă, Elena Lăsconi a trimis Poliția Locală la fața locului.
Și nu este singurul incident în relația constructor – administrație. Săptămâna trecută, noul primar al Câmpulungului s-a plâns că firmele câștigătoare ale licitației pentru reabilitarea bulevardului nu dau curs adreselor prin care li s-a cerut să protejeze zona de șantier, după ce lucrările au fost oprite din cauză de vreme și vremuri. Firmelor familiei Răuțoiu li s-a cerut să asigure un acces facil, fără riscuri în special pentru pietoni și să protejeze copacii care încadrează bulevardul.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ridicol marca Răuţoiu la Câmpulung / Cu buldozerul în campania electorală. Bulevardul Pardon a devenit şantier pentru voturi

Citește și Ce răspunde Primăria Câmpulung legat de dubiosul contract pentru reabilitarea Bulevardului „Pardon” din Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii