Web Analytics

Primăria Câmpulung a mai pierdut un proces de 100 de milioane

de | 30.04.2015 12:32 | Actualitate

Tribunalul Bucureşti a finalizat săptămâna trecută o altă cauză apărută din relaţia contractuală dintre Primăria Câmpulung şi Energi-co Holding Bucureşti! Şi de această dată municipalitatea musceleană s-a dovedit a fi bună de plată, după ce instanţa i-a respins acţiunea prin care se cerea constatarea nulităţii contractului încheiat în 1998. Astfel, Primăria a fost obligată la plata a 10.545,93 lei către firma bucureşteană, reprezentând cheltuieli de judecată.
Procesul a fost declanşat în 2011, an în care a fost finalizat litigiul pornit de Energi-co pentru recuperarea investiţiei făcută la Câmpulung. Era vorba despre echipamente şi manoperă de care a beneficiat una dintre centralele termice de cartier din municipiul muscelean, plus pierderile suferite din cauza nefinalizării contractului. Actul dintre cele două părţi fusese încheiat în perioada mandatului de primar al lui Sorin Buta, iar finalitatea a constat în obligarea Primăriei la plata a peste 650.000 de lei către fostul partener de afaceri.
În procesul pierdut săptămâna trecută, Primăria poate face apel şi probabil că se va folosi de calea de atac prin intermediul casei de avocatură care o reprezintă, în acest caz nefiind implicaţi juriştii din cadrul instituţiei administrative. C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii