Web Analytics

Prepeliță vrea ca FC Argeș să facă risipă de efort la meciul cu CFR

de | 1.04.2022 11:36 | Actualitate, Sport

La conferința de presă premergătoare partidei de luni, 4 aprilie, cu CFR Cluj, Andrei Prepeliță a declarat că echipa alb-violeților va face risipă de efort și se va concentra să aducă puncte în urma meciului ce se va juca în deplasare.

”Ne așteptăm la o partidă dificilă. Noi de la revenirea în Liga 1 nu am reușit să obținem niciun punct împotriva lor. Atitudinea noastră ați văzut-o în meciul cu FCSB. Suntem conștienți că jucăm cu o echipă cu individualități foarte, foarte bune și tocmai de asta vom face o risipă de efort și să fim concentrați cu CFR.”

Citește și:Ionuţ Şerban, căpitanul de la FC Argeş, după meciul cu scântei împotriva FCSB-ului: „Nu l-am lovit, l-am împins cu palma peste faţă pe Florin Tănase… Mi-am pierdut controlul şi regret”

Referitor la interesul CFR-ului pentru jucători ai FC Argeș, inclusiv pentru Ișfan, prezent și el la conferința de vineri, Prepeliță a spus că l-ar bucura ca un jucător să fie convocat la națională: ”Îi dau indicațiile care sa-l ajute în teren să facă diferența. După, dacă evoluția lui sau a altor jucători atrag atenția cluburilor din Liga 1 sau din străinătate, FC Argeș va decide ce se va întâmpla. Obiectivul meu este și m-ar bucura foarte mult să avem și noi un jucător convocat la națională”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Prepeliță vrea ca FC Argeș să facă risipă de efort la meciul cu CFR”. Aiasta/cu „risipa de efort” … chiar ca-i tare, parc’ar fi „primonitie” !!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *