Pregătirea de iarnă pentru CS Mioveni, SCM Piteşti şi FC Argeş 1953

de | 14.01.2016 21:17 | Sport

# Cantonamentele celor mai importante echipe de fotbal din judeţ!

Lotul CS Mioveni s-a reunit deja pe 11 ianuarie 2016, în timp ce fotbaliştii de la FC Argeş 1953 se vor reuni pe 14 ianuarie, iar  jucătorii de la SCM Piteşti, echipă pregătită de Nicolae Dică şi finanţată de Primăria Piteşti se vor reuni pe 18 ianuarie. Ce program de pregătire au cele trei cluburi în această iarnă, dar şi noutăţile din loturile pregătite de Marius Stoica, Nicolae Dică şi Adi Dulcea puteţi citi în cele ce urmează.

„Noi am vrea să aducem la Piteşti pentru meciurile amicale formaţii de Liga a II-a”

Dragoş Şerban, director SCM Piteşti: „Echipa de fotbal se va reuni pe data de 18 ianuarie 2016, iar până atunci cred că vom stabili şi unde vom face cantonamentul de iarnă de circa 10 zile. Aşteptăm oferte din mai multe părţi şi vom vedea care este cea mai potrivită alegere. Cert este că vom face această pregătire centralizată, fie la munte, fie în altă locaţie. Vom face vizita medicală pe 19-20 ianuarie, după care vom avea mai multe meciuri amicale. Zilele astea se vor perfecta câteva meciuri amicale. Noi am vrea să aducem la Piteşti pentru aceste meciuri amicale formaţii de Liga a II-a, dar vom vedea ce echipe sunt disponibile pentru că la acest nivel campionatul începe mai devreme decât la Liga a III-a. Aşa cum se ştie, la noi în această iarnă au fost schimbări masive de jucători şi vreau să vă spun că mai avem discuţii şi cu alţi jucători. Nu aş vrea să fac publice numele lor pentru că aş zădărnici negocielile, dar pot să vă spun că trebuie să mai aducem un atacant şi doi mijlocaşi”.

„Cred că vom merge în cantonament la Călimăneşti”

Dan Ionaşcu, preşedintele FC Argeş 1953: „Lotul nostru se va reuni pe data de 14 ianuarie 2016. Mai departe nu aş putea să vă spun nimic sigur pentru că nu s-a stabilit nimic. Cert este că va urma o perioadă de pregătire fie în oraş, fie în altă parte de circa 7-10 zile. Ne gândim însă la un cantonament. Prioritate este să intrăm şi noi într-o pregătire centralizată. Cred că vom merge în cantonament la Călimăneşti pentru că de acolo am primit mai multe oferte. Trebuie însă studiate şi trebuie să luăm o decizie în acest sens împreună cu banca tehnică. Trebuie să avem condiţii, să avem recuperare, să avem stadion, unul sau două terenuri etc. Eu sunt de părere că la Călimăneşti avem aceste condiţii. Nu am stabilit încă meciurile amicale, dar cu siguranţă vom avea astfel de partide. Trebuie să menţionez că deocamdată nu pleacă nimeni din rândul jucătorilor şi avem mai mulţi jucători în vedere, dar nu pot spune mai multe detalii. Avem nevoie pentru postul de portar, de fundaş central, de doi mijlocaşi şi unul sau chiar două vârfuri de atac. Deci, avem nevoie de mai mulţi oameni pe post. Intenţionăm să avem în lot câte doi oameni pe post, jucători cam de aceeaşi valoare ca să poată să apară concurenţa. În general ideile pentru această perioadă de pregătire sunt conturate de anul trecut, dar rămâne să am şi o discuţie cu antrenorii Adi Dulcea şi Iulică Tameş pentru a stabili concret ce şi cum vom face”.

„Pe 25 ianuarie vom pleca la Poiana Braşov şi vom face pregătirea centralizată până pe data de 6 februarie”

Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni: „Ne-am reunit pe 11 ianuarie, vom face pregătire în localitate şi vom avea unul sau mai multe meciuri amicale cu echipe de Liga a IV-a. După aceea, pe 25 ianuarie vom pleca la Poiana Braşov şi vom face pregătirea centralizată până pe data de 6 februarie. Ne vom continua pregătirea până pe 27 februarie în localitate şi, de asemenea, vom avea mai multe meciuri amicale. În privinţa lotului pot să vă spun că deocamdată nu a plecat nimeni, iar de adus vom mai aduce un singur jucător, probabil, un fundaş central. E posibil însă să plece unul sau doi jucători, dar vom vedea în această săptămână dacă va exista vreo ofertă. Răuţă este cel curtat de mai multe echipe de Liga I, dar ştiţi cum e, toţi vor să-l transfere mai pe degeaba în ziua de astăzi!”.
Marius Ionel

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii