Web Analytics

Predare de ştafetă la Batalionul 33 Vânători de Munte „Posada” din Curtea de Argeş

de | 12.12.2021 02:25 | Actualitate

Vineri, 9 decembrie 2021, la sediul Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” din municipiul Curtea de Argeș, s-a desfășurat, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Iulian Berdilă și a comandantului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, colonelul Ilie-Marian Dragomir, ceremonia de predare-primire a Drapelului de Luptă și a comenzii batalionului, între locotenent-colonelul Antonio-Daniel Alexe, care a fost promovat în cadrul Comandamentului Componenetei Terestre și locotenent-colonelul Costinel Popa.

Cu acest prilej, comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte a oferit, în semn de mulțumire și apreciere pentru întreaga activitate desfășurată la comanda Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada”, locotenent-colonelului Antonio-Daniel Alexe, o plachetă onorifică. La activitate, care s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SarsCoV-2, au participat și reprezentanții instituțiilor din cadrul Sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională.

CITEŞTE ŞI: Tone de produse alimentare expirate, scoase de la comercializare de inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș

Lt. col. Antonio-Daniel Alexe a parcurs toate treptele carierei militare până la această funcție. În decursul carierei a ocupat funcții de execuție si conducere în cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”. Absolvent al masterului de conducere la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” în anul 2012, se afla la comanda unității din anul 2017.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii