Web Analytics

Poşta Română introduce serviciul de curier personal

de | 14.03.2018 20:17 | Economie

12 posta romanaPoștă Română introduce serviciul de curier personal Luxury Post Express, prin care clienții pot suna la oficiul poștal express din oraș, unde plasează comanda expedierii, iar curierul se deplasează la adresa comunicată, preia coletul și îl livrează la destinație în aceeași zi sau în ziua următoare, pentru prețul de 19 sau 25 de lei, potrivit unui comunicat publicat de Compania Națională Poștă Română.
Începând de miercuri, 7 martie, prin Oficiile Express ale Poștei Române, clienții pot trimite, în aceeași localitate, cadouri, dar și orice fel de alte colete, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 18:00, care vor ajunge în aceeași zi. Trimiterile sunt împărțite, în funcție de greutate, în două categorii, până la 5 kg și peste 5 kg.
Orice trimitere mai ușoară de 5 kg costă 19 lei (fără servicii adiționale, cum ar fi confirmare de primire electronică), în timp ce orice trimitere de la 5 kg la 10 kg va costa 25 de lei. Pentru început, serviciul de curierat ultrarapid va fi disponibil în București și în capitalele județelor Argeș, Ialomița, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iași, Neamț, Constanța și Vrancea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii