Web Analytics

Podul Primăriei Câmpulung, loc de ”lectură” solitară

de | 17.02.2021 11:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Este știut faptul că, imediat după ce a fost învestită în funcție, primărița de la Câmpulung a făcut ordine în imobilul în care funcționează administrația locală. De la pod la subsol, trecând prin biroul numărului 1, spațiile au fost curățate și dezinfectate, pe alocuri efectuându-se și reamenajări. Podul era o mizerie: ploua prin acoperiș, dușumeaua putrezise în parte, diverse materiale erau împrăștiate prin imensitatea locului. Însă surpriza cea mare a fost alta și face să pălească recenta descoperire a faptului că nu doar oaspeții Câmpulungului aveau acces la casa de oaspeți! Pe surse am aflat că o parte a podului era amenajată drept culcuș spre odihnă și alte cele.
Dar nu neapărat pentru cine o fi dat cu ciocanul pe acolo, în vremuri de reparații, ci pentru cine a avut alte preocupări ascunse de ochii lumii. Și asta fiindcă, printre afișe de promovare a Câmpulungului și broșuri laudative, s-au găsit și materiale mai deocheate, semn că de la chioșcul de ziare din Piața Primăriei nu se cumpărau doar ziare locale, ci și reviste menite să desfete ochii bărbaților și mintea… pierdută.
C.I.B.

Citește și Scandalul ”Termopane la o clădire monument istoric” / Spaţiul de triaj de la Primăria Câmpulung, prilej de acuze la adresa Elenei Lăsconi

Citește și Ţâroiu i-a lăsat apă-n pod lui Lăsconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. // Podul Primăriei Câmpulung, loc de ”lectură” solitară //. Ideea deloc nu-i rea, totusi … „lectura solitara” mult mai sanatoas-ar fi prin parc, prin crang ; nicidecum prin pod / e cam ciudat !