Web Analytics

PNL Argeş trebuie să le dovedească cetăţenilor că poate câştiga localele din 2024

de | 29.07.2021 13:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, senator PNL și fost președinte al partidului, are un mesaj pentru echipa nou aleasă care va conduce Organizația PNL Argeș în următorii patru ani.
„La nivelul PNL Argeș a fost fixat obiectivul de a depăși PSD la viitoarele alegeri locale. Aceasta este direcția și eu cred că este baza de colaborare între toți membrii. Democrația înseamnă alegeri, dar mai înseamnă asumarea unor obiective clare în fața colegilor. Din moment ce agitația acestei competiții interne a trecut, m-aș bucura să văd că noua echipă își începe activitatea în forță și merge numai în direcția corectă. Nicio secundă nu trebuie pierdută. PNL Argeș trebuie să le dovedească cetățenilor că poate câștiga localele din 2024, cu candidați puternici pentru Consiliul Județean și pentru Primăria Pitești.

Pentru PNL Argeș, schimbarea modului de a face politică este o necesitate, iar unitatea organizației este o obligație.
Trebuie să existe o colaborare eficientă cu premierul și viitorul lider PNL Florin Cîțu, care vine cu o nouă mentalitate: evaluarea fiecăruia se va face pe baza criteriilor de performanță politică. Toți excludem ca PNL Argeș să ajungă iar în situația jenantă de a motiva: «Atât s-a putut, deși ne-am fi dorit mai mult».
În Argeș, liberalismul are tradiții foarte frumoase, dar trebuie să venim și în prezent. PNL Argeș nu poate lipsi de la construcția României liberale. Asta nu exclude, însă, ca războiul cu PSD să fie trecut pe plan secund sau să fie ignorat”, a transmis argeșeanca Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu: „Competiţiile vin şi trec. Singurul care rezistă este Partidul Naţional Liberal”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii